Help mijn opa van de ellende af | Geld inzamelen
 
 

Help mijn opa van de ellende af

Help mijn opa van de ellende af

4 jaar geleden is bij mijn opa darmkanker geconstateerd. Na intensieve bestraling en chemotherapie volgde er een operatie waarbij een stuk van de darm is verwijderd en er een stoma is geplaatst.
Gelukkig is opa sindsdien schoon verklaard van kanker, maar als gevolg van de operatie aan de darm heeft hij een bacteriële infectie gekregen.
Deze infectie wordt al 3 jaar tot op heden bestreden met 3x daagse darmspoelingen waardoor hij aan huis gekluisterd is. Eveneens heeft hij meerdere antibiotica kuren gehad die allen niet zijn aangeslagen.
In Nederland kunnen de doktoren helaas niks meer voor opa betekenen, er is geen andere mogelijkheid voor behandeling meer binnen onze landsgrenzen.
In het buitenland is een behandeling genaamd Fagen-therapie, deze therapie is gespecialiseerd in het succesvol aanpakken van opa's bacterie zonder neveneffecten.
Deze behandeling wordt helaas niet erkend in Nederland en wordt daardoor niet vergoed door de verzekering.
Omdat opa leeft van een mager pensioentje kan hij zich deze behandeling helaas niet veroorloven. Dat is de reden dat ik deze actie voor mijn opa gestart ben, om hem weer eens kans op een normaal leven te geven.
Helpt u mee?lEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.