Help mijn Ongeneselijke ouders!

Help mijn Ongeneselijke ouders! | Geld inzamelen
 
 
Mijn ouders kunnen goed hulp gebruiken... ondanks dat wij niet veel kunnen bieden..

Beste mensen, 

alvast bedankt voor het lezen alleen al!! 
ik zou het proberen kort te houden. 
Mijn vader is ongeneeselijk ziek, hij moet wel bijna elke week a 2 weken naar het ziekenhuis in Rotterdam. 
Om er voor te zorgen dat zijn ziekte stabiel blijft. Hij heeft Sarcoidose, kort uitgelegd: begint met zweren in de longen en tast uiteindelijk je hele lichaam aan.. De ziekte zit helaas al in elk orgaan van zijn lichaam... 

hij heeft spuiten die hij moet gebruiken om zijn immuunsysteem omhoog te houden, spuiten van gouw 2000€ euro per stuk... 

paar weken geleden heeft hij te horen gehad van zijn werkgeven waar hij al 17 jaar werk(te) dat ze stoppen met hem en dus ontslagen word. 
mijn vader was de kostwinnaar aangezien mijn moeder afgekeurt is ivm een dubbele hernia in haar rug wat niet meer goed komt.. 

mijn moeder heeft maar een uitkering van max €400 euro per maand.. 

 

waar heel deze actie eigenlijk om gaat.. ze hebben een auto nodig.. een goede auto waarmee ze door kunnen om voor mijn vader naar het ziekenhuis te kunnen.. zodat hij nog een beetje normaal kan leven.. 

ze hebben nu alleen een auto van max 200€ steeds die maar een paar maanden mee gaat omdat er of geen keur meer op zit en te duur is voor een nieuwe keur, of omdat het gewoon geen goede auto is. 

ik zou ze zo graag een goede andere auto willen geven zodat ze naar het ziekenhuis kunnen voor mijn vader! Dat zou al een hele last minder zijn! En het hoeft niet eens een nieuwe te zijn.. gewoon 1 die door de keur komt en waarmee ze een paar jaar door kunnen.. 

en ik hoop dat er mensen zijn die mij willen helpen.. 

 

alvast super bedankt ! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.