Help mijn moeder aub ️ Mijn moeder heeft kort gele

Help mijn moeder aub ️ Mijn moeder heeft kort gele | Geld inzamelen
 
 
Ik plaats dit voor hem aangezien hij daar hulp bij nodig had

 

Help mijn moeder aub 

Mijn moeder heeft kort geleden een redelijk heftige brand in haar huis gehad help aub ️

 

 

 

Mijn moeder heeft kort geleden een erge brand in haar huis gehad waarbij de keuken helemaal ruikt naar brand en helemaal afgebrand en gesloopt is door de brandweer en deels in de woonkamer en de poort van ons is eruit geramd. Ik vind het goed dat mijn moeder is geholpen/gered door de brandweer maar vind het erg dat ze niets verzekerd krijg dus ik hoop mijn moeder te kunnen helpen op deze manier.

 

 

 

 

De woorden van mijn moeder...:

 

 

 

 

Er hangt een vloek boven mij😔 nog geen maand geleden uitslag van mijn mri gehad. Hoofd en nek. In mijn hoofd is er witte vloeistof ontdenkt, voor de mensen google maar, geen trek in uitleg. Daarom uitval van mijn benen, moe, en verhoogde spierspanning. Zit vol met verdriet en wanhoop. Er zijn 5 nekwervels vernouwd en zitten niet goed opelkaar, zo kan ik over mijn nek wel doorgaan, waaronder mijn ruggenmerg..lekker op je 36 jaar. Mijn kinderen, vele weten van jullie waar ik t over heb.mijn zoontje overleden toen hij 2 was door een buikgriep

 

 

Ook ik was al jong wees dus steun is ver te zoeken ook, ik ben aan t vechten en vechten. Maar mijn moedt en puf is op! Nu blijkt dat ik geen inboedel verzekering had.mijn exman heeft zonder mijn weten om het overgezet naar zijn woning. Dus de kosten komen er nog is bij.. Tranen vallen over mijn wangen nu ik dit typ, nachtmerries en oververmoeid en een lichaam die wel wilt maar niet lukt om. Alles zelf te kunnen doen.Maar dit is niet eerlijk meer. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.