Help mijn moeder aan een onvergetelijke vakantie | Geld inzamelen
 
 

Help mijn moeder aan een onvergetelijke vakantie

Terug naar waar wij gewoond hebben...

Hallo, ik ben Bianca, vrouw van 45 jaar oud die samen met mijn moeder in april een week naar Ierland gaan. Ondanks mijn 40 urige werkweek ben ik niet in staat mijn moeder die geweldige reis te geven die ik haar graag zou willen geven.

Om bij het begin te beginnen, 32 jaar geleden hebben wij daar als gezin gewoond, in Durrus wat in het zuid westen licht. Het was toen mijn moeders wens daar naar toe te verhuizen en door haar ouders zijn wij uiteindelijk weer terug gekeerd wat haar enorm veel verdriet heeft gegeven. Alle details laat ik even achterwegen daar het te persoonlijk is. Al die jaren heeft ze zo heimwee gehad, en is er in het begin vaak behoorlijk ziek van geweest, maar durfde nooit meer terug te keren uit angst dat het te emotioneel zou worden. 

Nu na 32 jaar is ze zover dat ze samen met mij de reis aan durft te gaan en we ook samen oms oude huis mogen bezoeken na contact te hebben gelegd daar. Een week zal tekort zijn om alle goeie herinneringen weer op te halen, maar in die week wil ik haar alles kunnen bieden wat ze nodig heeft om haar een onvergetelijke reis te geven. Ik heb ondertussen geboekt, dus de reis staat vast, maar we slapen in jeugdhotellen omdat ik erg gebonden ben aan een klein budget. Ik ben een alleenstaande vrouw en dan is het leven al duur genoeg om rond te komen in het dagelijkse leven. Mijn moeder heeft zwaar reuma, heeft een nieuwe knie gekregen vorig jaar, aan haar schouder geopereerd, heeft aangepaste schoenen om redelijk te kunnen lopen, heeft kanker overleefd en eigenlijk heeft ze zoveel moeten doorstaan op medisch vlak dat het voor haar zwaar word om primitief daar een week te vertoefen. Mijn moeder is alles behalve lux ingesteld, maar ze heeft meer luxe nodig aangezien al haar lichamelijke belemmeringen die ik haar niet kan bieden, en vandaar deze vraag!

We hebben een auto gehuurd maar voor de borg moet ik al 1500 euro neer gaan leggen wat nog niet eens mijn maandloon is en ik dus nog niet weet hoe ik dat ga doen. Op dit moment ben ik elke cent twee keer aan het omdraaien om maar te kunnen sparen voor onze reis. Ik kan niet wachten tot het zover is en hoop dat er mensen zijn die mij en mijn moeder kunnen en willen helpen om haar dat te geven wat ze verdiend. Ze is 67 en een enorme dappere vrouw die nooit klaagt ondanks al haar dagelijkse pijnen en altijd haar grenzen blijft verleggen wat voor mij absoluut een groot voorbeeld is.

 

Alle hulp wordt enorm gewaardeerd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.