Help mij met het verbeteren van levenskwaliteit | Geld inzamelen
 
 

Help mij met het verbeteren van levenskwaliteit

Help mij met het verbeteren van levenskwaliteit

Hallo allemaal,

Bedankt dat je de moeite neemt om mijn verhaal te lezen!

Ik ben Rowena en ben 24 jaar. Al sinds mijn 12e worstel ik met allerlei psychische en chronische lichamelijke klachten. Wat hierin voorop staat is het energiegebrek wat ik dagelijks ervaar en de niet volledig passende behandelingen die ik tot nu toe gedaan heb.
Ik loop rond met enorm veel beperkingen en kan hierdoor niet meedraaien in de maatschappij, ondanks dat ik dit heel graag zou willen.

ik heb al allerlei onderzoeken gehad en daar zijn ook al allerlei diagnoses uitgekomen o.a.

angststoornis, depressie, hechtingsstoornis, ptss, hartafwijking, mitochondriele dysfunctie, disventilatie, inspannings intolerantie, astma, hooikoorts, pds, cvs/me, dodelijke voedselallergie, reuma, fibromyalgie

Ik heb afgelopen jaar wel wat antwoorden gekregen en ben daarmee verder gaan zoeken. Ik heb een arts gevonden namelijk: Dr visser van stichting cardiozorg. Deze arts kijkt wat breder en zal waarschijnlijk net iets meer proberen wat voor andere artsen niet vanzelfsprekend is. Voor mij is het heel belangrijk dat ik een arts gevonden heb die begrip zal opbrengen voor mijn beperkingen en samen met mij zal gaan kijken wat ik nodig heb voor een betere toekomst. Ik heb contact met deze arts gehad en ze willen mij graag helpen. Het probleem is dat het niet vergoed word. Dus Ik zal dit zelf moeten betalen.

Ik hoop dat deze arts en de behandeling mij het volgende gaat brengen:
* De arts kan mij helpen mijn leven leefbaarder te maken door passendere leefstijladviezen en medicijnen wellicht. De kans op genezing is heel klein helaas, dat weet ik al, maar door een passende behandeling kan mijn kwaliteit van leven wel flink verbeteren en hopelijk de achteruitgang stabiliseren. De arts kan verschillende behandelingen inzetten, welke precies kan ik nu nog niet zeggen dat ligt er aan wat er veder nog uitkomt en wat mijn lichaam aan zou kunnen.
* Er zijn nog wat vragen rondom diagnostiek en klachten die geen duidelijke oorzaak lijken te hebben. Een deel zal hij zelf kunnen onderzoeken en voor andere dingen kan hij misschien aangeven en adviseren waar ik verder zal kunnen zoeken en dit ook met mijn huisarts kortsluiten.
Door een arts te hebben die naar mij luistert en met mij wil samenwerken, hoop ik mezelf ook serieuzer te gaan nemen en rust te vinden in de beperkingen die ik ondervind. De onduidelijkheid en de vele adviezen die ik nu krijg en niet werkend zijn, maken dat ik dagelijks in gevecht ben om te “bewijzen” dat het echt niet kan. Overleven en verantwoorden. Ook gaan anderen nu vaak over mijn grens, omdat ze denken te weten wat goed voor mij is.
Wellicht nog veel meer, maar daar heb ik geen zicht op.

Een kleine donatie kan mij helpen om rust te krijgen en mijn levenskwaliteit te vergroten. Willen jullie mij helpen?

Alvast bedankt.

Liefs, RowenaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

26 donaties
€ 270,00
Doel: € 3.000,00
9%