Geld inzamelen | Help mijn Meisje haar droom waar te maken
 

Help mijn Meisje haar droom waar te maken

Help Jasmijn haar droom waar te maken, naar de top van waterpolo bij PSV

Mijn dochter Jasmijn van 12 jaar heeft een grote droom! Ze wil heel graag groeien naar het hoogste niveau van het waterpolo.
Ze heeft niet veel geluk gehad in haar leven. Vanaf de zwangerschap zijn we al met zijn tweetjes, trokken daarom bij mijn ouders in, maar binnen een jaar zijn ze allebei overleden. Toen is de moeder van haar beste vriendinnetje overleden aan een hartstilstand en na een jaar is de vader met haar beste vriendinnetje en zusje naar Egypte verhuisd. Ze is buiten gesloten en gepest op de basisschool en daardoor zelfs depresief geworden. Jasmijn heeft hard geknokt om er bovenop te komen. Sinds ze haar grote passie (waterpolo) gevonden heeft ze groeit en ze is veel gelukkiger. Als we naar Eindhoven rijden is ze super blij en ze kan dat gevoel vast houden als we thuis komen. Jasmijn zit in de eerste klas van het VWO en werkt er hard voor. Ze zwemt 6 dagen per week aan haar conditie optimaal te houden.
We wonen in Helmond, waar het niet mogelijk is een hoog niveau van waterpolo te bereiken (ze speelt in een team met kinderen van 9 en 10 jaar oud).
Ze mag nu meespelen met het eerste team van PSV in Eindhoven, waar ze de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Echter, ik moet minstens 4 keer per week van Helmond naar Eindhoven rijden. Ook moet ze verplicht speciale clubkleding, een speciaal clubbadpak en een clubtas aanschaffen. Als alleenstaande moeder met fysieke beperkingen en daardoor een uitkering is dat niet makkelijk. Nu heb ik ook nog mankementen aan mijn (oude) auto dus wordt het helemaal lastig.
Ondertussen ben ik op zoek naar een mogelijkheid voor wonoingruil met iemand uit Eindhoven, maar ik ben er nog niet in geslaagd. Ik hoopdat het  binnen een jaar lukt, maar tot die tijd moet ik heen en weer rijden naar Einhoven.
Om haar outfit, de contributie en een kleine bijdrage aan de autokosten te bekostigen, vraag ik om uw hulp dus mijn meisje haar grote droom kan nastreven!

 
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.