help mijn meisje Benji nog even bij ons te blijven

help mijn meisje Benji nog even bij ons te blijven | Geld inzamelen
 
 
help ons met de operatie voor Benji te betalen

hallo allemaal. 

Op de foto zien jullie mijn meisje Benji.

Benji is een aanhalige poes van 12 jaar, ze is geboren bij mijn ouders thuis en daarna met mij meeverhuisd  naar de woning waar ik ben gaan samenwonen.

De laatste weken begon Benji erg af te vallen en vreemd gedrag te laten zien.  Ineens omvallen, als wat wij te eten hebben van het bord te stelen,  zelfs vuilniszakken open krabben om te zoeken naar eten.

Ik ben met haar naar de dierenarts geweest en een pakket dingen laten onderzoeken,  narcose, röntgen foto hart, röntgenfoto longen, groot bloedonderzoek. 

Nou is er uit het bloedonderzoek gekeken dat Benji een zeer versnelde schildklierwerking heeft.  

Dan krijg je enkele keuzes:

Medicatie á €50 per 6 weken.

Operatie á € 1500.

Niks doen= geen optie.

Wij hebben voor de medicatie gekozen,  want 1500 hebben wij ook niet zomaar even liggen.

Maar.... toen kwam de rekening van de dierenarts, €743,30 voor de diverse onderzoeken. 

Benji krijgt nu al 6 weken de pilletjes,  2x per dag, ze is weer onder controle geweest, bloed is afgenomen en de medicatie slaat heel goed aan! Ook was ze gelukkig alweer 400 gram gegroeid!

Het is iedere keer een flink gedoe om 2x per dag de pilletjes te geven, oplossen in water,  inwikkelen in een handdoek en in de bek doen,  in een stukje worst, in het kattenvlees,  we hebben zoveel dingen geprobeert maar ze eet de pilletjes niet. 

Op het moment lukt het nog in het in vieren te snijden en ze dan te verstoppen in een kattenstokje,  maar zodra ze dat door heeft zal ze die ook niet meer aannemen, ik weet niet meer wat ik dan kan doen....

Een operatie zou toch voor haar (en ons) het beste zijn , maar na deze hoge kosten die we al voor haar gemaakt hebben is het potje toch echt op. 

Als ze de medicatie niet meer krijgt zal ze binnen een paar weken overlijden.....Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.