Help mijn katjes in Samos | Geld inzamelen
 
 

Help mijn katjes in Samos

Helpt u mij aub?

Omdat ik 4x ernstig ziek ben geweest en niet meer kan werken maar toch mee wil blijven functioneren en mezelf nuttig te willen voelen ga ik knokken voor de zwerfkatten in Samos, het eiland waarop ik verliefd ben geworden. Ieder jaar ga ik naar het Griekse eiland Samos en zie hoeveel zieke en onschuldige zwerfkatten er rondlopen en daarom wil ik graag geld inzamelen voor deze zwervertjes die geholpen worden door een vrijwilligers organisatie Cat Rescue Samos. 

Naast de opvang, waar zij zieke katten en weeskittens opvangen en verzorgen, is een van hun hoofdtaken het steriliseren van straatkatten om uiteindelijk de kattenpopulatie op Samos terug te dringen.
In de winter, als er geen toeristen zijn, voeren zij zoveel mogelijk op straat om te katjes door de winter te helpen.
Voor de katjes in de opvang proberen zij uiteindelijk een goed thuis te vinden.

Voor hun werk, dat trouwens geheel door vrijwilligers gedaan wordt, gebruiken zij jullie donaties voor het kopen van voer, medicatie, voor het organiseren van sterilisatie-acties en andere noodzakelijke kosten, die het hebben van de opvang met zich meebrengt.
Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen. Door groot in te kopen doen zij hun stinkende best om met elke gedoneerde euro veel goeds te doen!

Wie wil mij steunen door middel van een bijdrage om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen??

Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.