Help mijn gezondheid terug te krijgen

Help mijn gezondheid terug te krijgen | Geld inzamelen
 
 

De laatste drie jaar word ik zieker en zieker van mijn siliconen implantaten. Ik heb jouw hulp nodig om snel in actie te komen. 

In 2006 laat ik mijn borsten liften en wat er aan huid is afgegaan bijvullen aan siliconen. Na 50 kg afvallen hingen mijn borsten namelijk op mijn navel. Als jong twintiger wilde ik zo graag ‘normale’ borsten en dit was de oplossing…dacht ik.

Jaren later na tientalle huisarts bezoeken en onderzoeken door specialisten, onverklaarbare griepverschijnselen en honderde euro’s lichter door aanschaffen van middelen en remedies om beter te worden, ontdekte ik drie jaar geleden dat mijn levenslange siliconen mij ziek maken.

De laatste twee jaar merk ik dat ik enorme vergeetachtig ben, slechte concentratie heb, altijd een wattig/ koortsig hoofd heb, om de paar weken onverklaarbaar verhoging of koorts krijg, altijd spierpijn heb, extreem moe ben, alle virussen oppak die er in omloop zijn en en als kers op de taart mijn gewicht blijf toenemen. Nu op zo danig hoog gewicht dat een noodzakelijke operatie van mijn borsten een risico is door een te hoog BMI.

Nu ben ik ruim 3 jaar bezig met het vergoed krijgen van mijn explantatie. Nu ben ik inmiddels acht maanden verder met wachten op een oproep van het ziekenhuis bij de internist. De arts moet na onderzoek de medische noodzaak aantonen zodat ik mijn explantatie vergoed te krijgen door de zorgverzekering. Hierna kan ik op de wachtlijst om te explanteren. Bij elkaar geschat kan de termijn tot explantatie nog duren tot eind dit jaar begin 2023 of langer.

Mijn fysieke en geestelijke gezondheid verslechterd de laatste maanden sneller, als moeder van een 9 jarig meisje en actieve 40 jarige kan niet anders dan nu zelf in actie te komen. EXPLANTEREN is noodzaak!!!

De kosten voor dubbele explantatie variëren van tussen de € 2.200 en € 3.000. Afhankelijk van de lekkage (opruim werkzaamheden) van de implantaten. 

Om de operatie te laten uitvoeren moet ik eerst conditioneel zo ‘goed’ mogelijk zijn. Mijn gewicht moet verlaagd zijn met 10-15 kg én mijn lichaam moet zo schoon mogelijk zijn. Door een streng dieet en juiste begeleiding kan dit verlaagd worden. De kosten hiervan zijn € 400. Een traject en ingreep met aanzienlijk hoge kosten die voor ons als gezin impact hebben. Kort om, voor mijn gezondheid is dus € 3.400 nodig.

Vragen om jou hulp is voor mij écht heel moeilijk. Toch hoop ik dat jij doneert zodat ik zo snel mogelijk geholpen kan worden én in 2023 een gezonder, zorgelozer en pijnvrij kan gaan leven.❤️ Mijn dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.400,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.