Help mijn droom te verwezenlijken!

Help mijn droom te verwezenlijken! | Geld inzamelen
 
 

Als oud Olympiër heb ik bewegen en gezondheid altijd belangrijk gevonden. Het houdt je gezond, verminderd stress en brengt positiviteit! Ik ben dit avontuur inmiddels 5 jaar geleden begonnen, helaas moest mijn bedrijf de deuren sluiten door de pandemie en is mijn complete financiele buffer verdampt. Maar ik strijd door en vecht voor mij droom. In het huidige aanbod van sport en recreatie miste ik iets.
De gewone gym wordt al snel saai en er is weinig ruimte voor afwisseling. Als je wilt aansluiten bij een bokstraining, zelfverdedingstraining of groepsles, wordt er een video gestart en kun je voor een scherm meedoen. Vaak heerst er ook een bepaalde cultuur waardoor menigeen afhaakt. Dat werkt weinig motiverend en verbindend. Daarnaast mis ik de fun-factor.

Vanuit deze gedachten is er een nieuw sportconcept ontstaan. Opgeteld bij mijn 15 jaar ervaring als topsporter wordt het de vetste, leukste en mooiste club van Eindhoven en omstreken! Hier is iedereen die aan zichzelf wil werken welkom. Er zullen trainingen zijn voor ouderen, zoals bijvoorbeeld valpreventie training, maar denk hierbij ook aan bosktraining voor mensen met een beperking of een weerbaarheidstraining voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Superfy moet een plek worden die tevens zijn sociaal maatschappelijke impact maakt!

Voor dit nieuwe sportieve concept, waarbij beleving, fun en aandacht de sleutelwoorden zijn, ben ik op zoek naar leden, ambasadeurs en investeerders.
Als tegenhanger van de budget-sportscholen wordt SuperFy een all-inn concept waarbij je aan je algehele gezondheid en lifestyle kan werken. Of je nu komt voor small-group training, fitboksen, krachttraining, valpreventie of voor het nieuwe concept Activate, een interactief spel concept voor een super leuke workout of gewoon ter actieve recreatie. Je reserveert de tijd die jou het beste uitkomt en komt heerlijk bewegen. Na de training is er de mogelijkheid om een drankje te doen aan de gezellige bar. Of dit nu een smootie is, koffie, thee of een lekker biertje, het kan en het mag! Gezondheid is immers niet alleen fysiek en conditioneel, ook je mentale gezondheid vinden wij belangrijk!

Donateurs / ambassadeurs zijn wij eeuwige dankbaar!
Word jij VIP lid van SuperFy? Voor € 1.500 kan je de komende 3 jaar lekker sportief aan de gang in de vetste club van Eindhoven en omstreken! Een "normaal" lidmaatschap kost € 59,- per maand. Een super deal toch? En daarbij investeer je niet alleen in SuperFy, maar tegelijk investeer je in jezelf!

Interesse om een zakelijke investering te doen? Neem contact op met info@superfy.nl en we bespreken de mogelijkheden.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 45.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.