Help mijn broertje | Geld inzamelen
 
 

Help mijn broertje

Wie helpt mijn broertje?

Hallo allemaal,

Dit bericht plaats ik voor mijn broertje van 4 jaar.

Ik ben Milou en ben 15 jaar, samen met Mart van 11 jaar, Stef 7 jaar en Niels van 4 jaar zijn wij samen een gezin met onze moeder. Mijn vader is in 2013 overleden door een auto ongeluk. Hij zou ons op komen halen bij onze oma en raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt.

Dit was en is nog steeds heel erg moeilijk en zwaar voor ons. Het is voor mijn moeder ook heel zwaar. Ze is nu een jaar gestopt met werken om de hele dag voor mijn broertje, Niels, te zorgen. Mart en ik proberen zoveel mogelijk thuis te helpen.

Mijn broertje Niels, heeft neuroblastoom, een zeldzame soort van kinderkanker en hij is daar heel erg ziek door. Hij heeft al heel erg veel bestralingen en medicijnen gehad, alleen de doktoren hier in Nederland weten niet meer wat ze voor mijn broertje kunnen doen. Mijn moeder heeft veel op internet gezocht, en heeft en dokter in Amerika gevonden die mijn broertje wil en ook kan helpen. Ze hebben hier in Nederland, niet de juiste medicijnen en behandelingen voor hem.

De behandelingen en de reis ernaartoe is heel erg duur en mijn moeder heeft niet genoeg geld om dit te betalen. Wij moeten er niet aan denken om nog iemand te moeten verliezen, en willen er alles voor doen om mijn broertje te helpen en beter te maken. We hebben al meerdere dingen georganisseerd, om geld in te zamelen. Mijn broertje Mart en ik hebben ook heel veel van onze spullen verkocht om geld op te halen. Maar helaas hebben we nog niet genoeg. Ik hoop dat er mensen zijn die ons willen helpen?

Bedankt, MilouEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.