Help mijn broer aan een onderkomen

Help mijn broer aan een onderkomen | Geld inzamelen
 
 

Ik ben een inzamelingsactie begonnen voor mijn broer en zijn (ex?) vriendin.

Ze wonen enorm klein, bijna net zo klein als wij, in een bejaardentehuis, waar ze bijna continue op elkaars lip zitten. M'n broer werkt redelijk veel voor maar weinig geld en zijn (ex?) vriendin werkt nagenoeg niet. Zij wil graag haar studie oppakken en is sowieso enorm ongelukkig in het leven. Ze moeten en tijd(je?) uit elkaar zodat zij kan uitzoeken wie ze is en wat ze echt wil in het leven. 

Echter, zij heeft nergens om naartoe te gaan en zou het land uit moeten als ze officieel uit elkaar zouden gaan. Dit is naar een land waar je je grootste vijand toch niet naartoe zou sturen. Daarnaast mogen haar ouders het niet weten. Dit moet dus voorkomen worden.

Deel van de oplossing is dus dat zij in het huisje van m'n broer blijft, maar ... Hij dan? Hier kan natuurlijk niet en verder heeft ie enkel z'n oude oma die altijd thuis zit door hart- en long problemen.

Oplossing? Misschien nu het niet over onszelf gaat, hebben jullie nu opeens wél allemaal wat geld te doneren voor m'n broer? Zo kan hij tijdelijk in een busje wonen of wie weet in een sta caravan of wat dan ook. Andere oplossingen zijn ook welkom. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.