Help mijn aannemer is klusser | Geld inzamelen
 
 

Help mijn aannemer is klusser

Help ons ons huis, leven en de rust terug te krijgen aub.

Beste lezer, het is inderdaad geen enrstige ziekte of ander goed doel waarvan ik van mening ben dat aandacht verdient. Echter zijn wij ten einde raad en heb ik met enige schaamte deze actie toch opgezet.

Een jaar geleden zijn we gestart met het plannen van een verbouwing. Dit wilde we ruim realiseren voor de geboort van onze dochter.

Helaas hebben we een project ontwikkelaar in de hand genomen die op het moment dat het heet werd onder zijn voeten de benen heeft genomen. Hij had en malafide bouwbedrijf, zwart betaald blijkt achteraf, ingehuurd. Die hebben alles wat verkeerd kon gaan verkeerd gedaan. Zelfs de draagbalk die geplaatst moest worden was verre van afdoende. Dit risico was zelfs zo groot dat het huis op instorten stond. Na een paar maanden kwam de aannemer niet meer omdat de project ontwikkelaar zijn bedrijf heeft opgedoekt en de aannemer geen verantwoordelijkheid wilde dragen.

Hierdoor hebben we na een juridische rompslomp, waar je als particulier verder geen rechten meer op iets hebt, een nieuwe aannemer in moeten schakelen en de hele verbouwing opnieuw moeten laten doen

Gelukkig kon de nieuwe aannemer snel beginnen en heeft de lastige klus opzich genomen. Alles moest afgebroken worden. Slechts de fundering kon blijven liggen. Alle stenen, vloerverwarming, dakbedekking, balken en elektra moest worden vervangen.
We hadden ook een keuken besteld via de project ontwikkelaar en hij heeft tot overmaat van ramp ook dit niet goed doorgegeven waardoor we een verkeerde keuken hebben. Dit moeten we dus ook weer aan laten passen helaas.

In de tussentijd is onze lieve dochter geboren en die hebben we de eerste weken moeten laten opgroeien in een bouwval dat op instorten stond. Na weken bij onze ouders te hebben gewoond kunnen we nu eindelijk weer een veilig huis in. Maar het is nog lang niet af.

Al met al heeft dit geresulteerd in een schade van ruim 40.000 euro om het leefbaar te maken. Na de reeds 35.000 euro die we al betaald hebben aan de project ontwikkelaar.
Zoals de gemiddelde Nederlander hebben we dit ook niet achter de hand en we zitten dan ook financieel helemaal aan de grond met nog verschillende rekeningen voor de boeg.

We hopen dat jullie ons hierbij kunnen helpen, iedere euro geeft ons meer rust in ons momenteel hectische leventje.

We hopen met de 15.000 euro dat we de grootste ellende kunnen afwenden en onze dochter een rustige, vrolijke en vooral veilige omgeving kunnen bieden waar ze in kan opgroeien met gelukkige ouders.
Alles wat we meer krijgen geven we aan een goed doel. Waarschijnlijk serious request 2017 en anders een mooie actie op doneeractie.nl.

Nogmaals dank voor uw steun.
Nick, Patricia en ElinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.