Help Mijke adhd coach te worden

Help Mijke adhd coach te worden | Geld inzamelen
 
 

Hallo beste mensen,

Ik ben Mijke, een vrolijke, 42-jarige vrouw met adhd. Ik heb dus in de loop der jaren, met vallen en opstaan, heel wat ervaring en kennis opgedaan over adhd (en ass) bij vrouwen. Uiteraard niet alleen gebaseerd op mijn eigen ervaringen, maar ook door veel te lezen en te luisteren naar verhalen van anderen.

Ik merk dat veel van mijn 'collega-adhd'ers' zich veilig voelen bij mij, zich gevalideerd voelen en -wanneer ze erom vragen- mijn verzamelde tips and tricks als waardevol ervaren.

Graag wil ik hier mijn mogelijkheden verder in exploreren en uitbreiden. Dit wil ik onder andere doen door een opleiding te volgen tot adhd-coach. Ik wil op professionele wijze praktische handvatten kunnen bieden aan adhd'ers en mensen in hun omgeving, zonder op de stoel van de therapeut te gaan zitten.

De opleiding die ik wil gaan doen, kost echter zo'n 500 euro en helaas heb ik dat niet liggen. Het STAP budget vanuit de overheid lijkt vooralsnog een fiasco te worden en dus kies ik ervoor pro-actief te zijn:

Ik zoek gulle gevers, die graag iets willen en kunnen bijdragen, zodat ik de cursus van mijn keuze kan gaan starten.

 

  • Opleiding adhd-coach
  • Ik heb mijn streefbedrag hoger gezet, omdat ik bij daadwerkelijke donaties een percentage zal moeten afstaan, zodat deze website hun diensten kan blijven aanbieden.
  • Een eventueel teveel zal gedoneerd worden aan stichting Matchis, die helemaal niets met adhd te maken heeft, maar mij wel aan het hart gaat.  

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.