Help mij zelfstandig te blijven | Geld inzamelen
 
 

Help mij zelfstandig te blijven

Een traplift zou mij helpen zelfstandig te blijven.

Zal me eerst voorstellen.

Ik ben moeder, echtgenoot van 48 jaar en nog in de bloei van mijn leven. En was tot voor 2015, aan het werk als ziekenverzorgende. 7 Jaar heb ik in een hospice gewerkt, wat ik als heel bijzonder heb ervaren. Er waren toen al wel klachten, maar kon nog redelijk functioneren. 

Dan glipt fibromyalgie je leven binnen! Tjeetje, wat heb ik moeten knokken om gehoord te worden. Vooral bij het UWV. Het probleem gebieden ligt Voor het grootste deel in mijn rug en bekken, wat veel beperkingen en pijn veroorzaakt. Door een functiestoornis in mijn rechterbeen, is lopen ook wat beperkt. Loop nu dan ook met een rollator. De functiestoornis gaat gepaard met spasmen en verkrampingen, wat erg pijnlijk is. Onvoorkombaar toch besloten om zwaaardere medicatie te nemen. Hierdoor wordt lopen vaak wat moeilijker. Gelukkig is mijn knokken gehoord. Ik heb nu een WGA UITKERING. 

Na een goed betaalde baan, nu een arbeidsongeschiktheidsuitkering, drukte dit eigenlijk wel op de financiële kant van ons gezin. Ons paard hebben verkocht om meer lucht te krijgen. De stalkosten betalen werd elke maand een gepuzzel. Gelukkig dat onze dochter aangaf dat school wel erg veel van haar eiste en steeds minder tijd voor haar paard kreeg. Als gezin hebben we dit met elkaar besloten, om alles te verkopen. Schuldgevoel heb ik wel een tijdje gevoeld. Was het alleen om het financiële plaatje geweest, dan was het een drama geweest voor onze dochter.

 

Arbeidsongeschikt zijn heeft voor mij veel rust gebracht, maar voor mijn gezin betekende dat meer aanpassingen. Tevens ook in huis zijn er aanpassingen nodig voor mij. Veel is al gerealiseerd. Toch is er één aanpassing die financieel voor ons niet haalbaar is. Ik wil zolang als het kan zelfstandig blijven. Aanpassingen in huis, in onze zorg cultuur is of, "zelf betalen of verhuizen" zegt de GEMEENTE (WMO). Het is dus lastig om zelfstandig te blijven in onze zorg cultuur.

Daar ligt nu ook mij vraag! Ik zou echt geholpen zijn met een traplift. Die geeft mij, op slechte dagen vooral, de mogelijkheid om zelfstandig te blijven. Ik hoef niet meer beneden de slapen, omdat ik niet de trap op kan gaan. De traplift kan in ons huis, maar er moeten dan enkele dingen aangepast worden. Daar heb ik hulp bij nodig! De traplift is vanaf prijs, begint bij € 4000. Met aanpassingen en juiste traplift zullen we € 10.000 kwijt zijn. 

 

 

 

 Wil je meer kijk hebben in mijn dagelijkse leven? Neem dan een kijkje op mijn blog. Dit is de link naar mijn blog:  Fibro glipte in mijn leven

Elke donatie is welkom. Als je niet doneerd om welke reden dan ook, dan wil ik je toch bedanken van het lezen van deze oproep. Wellicht zou je het willen delen op Facebook of ander sociaal media. Ik zou daar erg mee geholpen zijn.

Ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken die doneert, maar ik ben erg dankbaar voor elke donatie die wordt gedaan en iedereen die bijdraagt aan mijn oproep. Natuurlijk zal ik jullie informeren, wat ik met de donatie heb gedaan en hoe de vorderingen zijn.

Heel veel liefs Monique Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.