Help mij voor een studie naar Australië

Help mij voor een studie naar Australië | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,

Omdat ik mij meer wil ontwikkelen in de watersport, wil ik heel graag een studie volgen in Australië. Deze studie is puur gericht op het organiseren van surfwedstrijden en andere watersporten. Maar een studie in Australië kan gauw al oplopen tot €15.000. Verder als watersport liefhebber doe ik aan kitesurfen en zou niets liever een keer in Australië mee willen doen aan een wedstrijd tijdens de studie. Om dit waar te kunnen maken, heb ik jullie hulp hard nodig! 

Naast deze studie ben ik bezig met het schrijven van een boek. Dit boek gaat over mijn (watersport) avonturen en reizen die ik in de verschillende landen beleef. Dit boek kan ik natuurlijk nooit afmaken zonder de avonturen die ik zal beleven in Australië en uiteraard in de andere landen. Mijn grootste ambitie is deelnemen aan wakeboard wedstrijden. Omdat voor velen dit gezien wordt als een mannensport en dat wil ik veranderen door de top te behalen. 

Ondanks dat ik hard bezig ben om dit grote bedrag bij elkaar te krijgen, gaat mij dit niet lukken het in zo'n korte tijd bij elkaar te krijgen. 

Help mij met deze wens en wie weet krijg je een bijzonder exemplaar van mijn reisboek dat dankzij jullie is uitgekomen door de avonturen en studie die ik heb mogen doen! 

English: http://nl.dreamordonate.com/dromen/wish-study-australia/ 

Alles is welkom en lief als jullie het willen delen! 

Wil je meer informatie over de studie in Australië. Dat kan via deze links:

https://education.kilroyworld.nl/universiteiten/australie/tafe-queensland-east-coast

 http://tafeqld.edu.au/course/17207/diploma-sport-development-surf-stream

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.