Help mij voor een gezond gebit

Help mij voor een gezond gebit | Geld inzamelen
 
 
Ik wil voorkomen dat het erger word en mijn angsten overwinnen.

Beste,

Als eerste wil ik aangeven dat ik me hier ongelofelijk erg voor schaam, maar dat ik op dit moment geen andere mogelijkheid meer zie dan dat ik hulp moet vragen van mensen buitenaf.

Ik ben vanaf kleins af aan al super bang voor de tandarts geweest, waardoor ik weinig tot eigenlijk niet ging en hierdoor mijn eigen gebit heel erg verwaarloosd heb. Ik krijg complete paniekaanvallen alleen al als ik er over moet nadenken om in de tandarts stoel te liggen en het is ook ontzettend veel schaamte.

Nu heb ik een jaar geleden een begroting laten maken tot hoever ik hun toe liet om mijn gebit te kunnen bekijken en het volgende kwam eruit: er zijn 4/5 gaatjes dat gevuld moesten worden waaronder 3 kiezen en daarvan is er 1 al afgebroken en die zal waarschijnlijk getrokken moeten worden. Ik zal de mondhygienste moeten bezoeken voor ernstige tandsteen en ook heb ik een ernstige vorm van paradontitis.. Dit betekend dat ik een ernstige onsteking in mijn tandvlees heb mijn kaakbot gaat verloren en dit gaat leiden tot het uitvallen van mijn tanden.. Ik kan op dit moment bijna de tandvlees van mijn onderste voortanden af trekken.

Niemand kiest er voor dat hun tanden scheef gaan groeien en helaas is hier op vroegere leeftijd ook door angst niks mee gedaan. Mijn gebit maakt mij erg onzeker waardoor ik nooit lach, durf te lachen of wil lachen omdat ik niet wil dat andere mensen zien hoe slecht ik het eigenlijk verzorgd heb.

Ik ben basis verzekerd en kan door hoge schulden me niet aanvullend laten verzekeren. Ik zit in de bewindvoering en leef van 40 euro per week. Ik merk aan mezelf dat dit me dwars zit in het dagelijks leven het maakt je denken dat je geen mooi mens bent en buiten dat om gaat je gezondheid hier ook van achteruit. Ik ben op dit moment bijna 22 jaar en ik zit niet te wachten op een kunstgebit als dit wel zou gebeuren op een latere tijdstip dan is dit mijn eigen fout, maar ik hoop dat ik hier toch een klein beetje hulp kan vinden. 

Ook zitten hier de kosten in verwerkt van een beugel.

Ik heb express geen foto's van mijn gebit geplaatst omdat ik me hier simpel genoeg voor schaam en omdat het heel onsmakelijk is om naar te kijken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.