Help mij terug te lopen

Help mij terug te lopen | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Fadi en ik woon in Palestina en lijdt aan pijn in mijn voeten en een ernstig tekort aan de botten van mijn voeten, waardoor ik geen grote afstanden kon lopen. Om ervoor te zorgen dat ik gezin goed en vredig in Palestina kan leven, hebben we berichten dat ik heb een aantal operaties die ik niet heb gedaan vanwege de extreme armoede in Palestina .


Ik woon voer in Khan Yunis Gaza onder verwoesting en zonder huis omdat de eigenaar van het huis hem en mijn gezin uit het huis heb gezet en ik een zwangere vrouw heeft en na hoeveel maanden zal mijn vrouw bevallen en zal ik een kind krijgen en ik kan niet lopen om iets te voorzien voor mijn kinderen en familie, ik heb alle rapporten die de geloofwaardigheid van deze publicatie voor alle donoren aangeven. Dit is een pijnlijke zaak, en ik vraag God om u te helpen om goed te doen .

 


Ik ben een vriend van him , en mijn plaats is in België en ik woon in Brussel, de hoofdstad. Ik ben slechts een bemiddelaar om te verduidelijken, maar de betekenis van het gebrek aan menselijkheid in die landen waar het leven stierf en smakeloos werd. Ik ben hoop dat je mijn bericht zult geloven en moge God je zegenen

met vriendelijke groeten 

fadiEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.900,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.