Help mij te starten met streamen

Help mij te starten met streamen | Geld inzamelen
 
 

Goededag, 

Mijn naam is Dylan en ik wil graag gaan streamen via twitch.

Nu zul je denken, zo moeilijk is dat toch niet? En daar heb je gelijk in. Zolang je het vanuit huis doet via de pc is het erg makkelijk. Ik ben begonnen met een paar gaming streams te maken en heb besloten om het naar een hoget niveau te brengen.

Ik wil mijn werk als vrachtwagenchauffeur streamen. En dat is best wat lastiger. Er komt namelijk best wat apparatuur bij kijken wat best prijzig is.

Om mijn dagelijkse werkzaamheden nog leuker te maken wil ik mijn kijkers gaan meenemen in mijn vrachtwagen.

Ik wil 4 camera's in de cabine gaan hangen en die aansluiten op een laptop waar vanaf gestreamd gaat worden. In de oplegger wil ik er 1 ophangen zodat ook het laden en lossen mooi op beeld staat en de kijkers niks missen.

Om dit allemaal aan te sluiten zijn nog andere dingen nodig. Denk aan USB hubs, draadloze hdmi verbinding (om het beeld van de oplegger door te sturen naar de cabine), oplaad punteen voor camera's, en een wifi router (voor toegang tot het internet)

Voor verdere uitleg nodig ik je graag uit om mijn video te bekijken waarin ik alles uitleg tijdens een rit van Waalwijk naar almere. (Link staat hier ergens bij)

Om dit allemaal tot stand te kunnen brengen is er best wat geld voor nodig. En daarbij vraag ik jullie om hulp.

Ik ben van mening dat mijn idee een succes kan gaan worden.

Mochten jullie aan mij doneren dan wil ik jullie heel erg bedanken. Elke cent word gewaardeerd en gaat direct naar de stream.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.