Help mij op weg naar genezing | Geld inzamelen
 
 

Help mij op weg naar genezing


Ik ben Marion van der Meulen moeder van drie kinderen, uitbehandeld in Nederland.

Mijn naam is Marion en ik heb baarmoederhalskanker

Het begon op 18 oktober 2018,. Mijn wereld stond opeens stil. Ik werd het traject ‘bestraling uitwendig en inwendig’ ingeleid in combinatie met chemo.. Deze periode was erg zwaar en ik verloor mijn energie maar ik raakte nooit mijn levenslust kwijt Mijn motto in deze periode was ‘leven en overleven’. 

Het ging goed, ik krabbelde er weer bovenop; kreeg een een nieuwe mooie baan aangeboden..Tot 17 februari 2021. Er werden uitzaaiingen per toeval gevonden. 

Deze vorm van terugkerende kanker in de longen komt weinig voor. In Nederland wordt daar nog te weinig onderzoek naar gedaan. De wetenschappers in Nederland richten zich vooral op de meest voorkomende kankersoorten. De kankersoort die ik heb, heeft hier nog weinig bekendheid. De behandeltechnieken van mijn vorm van kanker zijn hier nog niet ver ontwikkeld. Dit heeft als gevolg dat ik het nieuws “u bent uitbehandeld” te horen kreeg. 

 

Mijn wereld stond weer stil. Maar….. niet voor lang. Ik ben strijdlustig en heb mij verdiept in de mogelijkheden die er nog wel zijn. 

Duitsland is, ten opzichte van Nederland, veel verder op het gebied van immunotherapie. De kliniek IOZK in Keulen heeft zich de laatste paar jaar succesvol gespecialiseerd in een immunotherapie in combinatie met een chemotherapie. Deze thearapie is op maat gemaakt, voor patiënten die hier uitbehandeld zijn.


Uiteraard is dit een zeer positieve ontwikkeling in de wetenschap op weg naar genezing.

Duitsland biedt mij de kans om te genezen van deze vreselijke ziekte. Daar wordt een therapie speciaal op maat voor mij gemaakt. Een combinatie chemo met immuuntherapieën. Dit is een voorbeeld van wat ik zou kunnen krijgen:

· Elke 3 weken een analyse door artsen. Ze onderzoeken mijn bloed om tumormarkers en tumormutaties te bekijken.

· De behandeling wordt daarop aangepast. Kankercellen kunnen namelijk veranderen. 

· Diverse gepersonaliseerde immuunbehandelingen zoals New Castle Disease Virus Vaccinatie, HPV vaccinatie, Dendritische Celtherapie. 

Afhankelijk van de bloed en tumormakers een combinatie van een lichte chemo en/of antilichaam behandeling zoals Herceptine en/of Keytruda therapie.

Helaas wordt deze behandeling in Duitsland niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. 

Ik heb contact met vrouwen die eenzelfde soort behandeling hebben gehad, Zij zijn nog altijd in leven, en vallen buiten de statistieken in Nederland.

Door deze inspirerende verhalen zou ik ook graag deze behandeling krijgen, want ik ben hier nog lang niet klaar. 

Ik heb voor deze behandeling helaas een aanzienlijk bedrag nodig. Ik hoop dan ook door deze doneer actie donaties te mogen ontvangen die hiervoor nodig zijn. Elk bedrag is welkom, want immers vele kleintjes maken één groot bedrag mogelijk. Wanneer ik kom te overlijden, gaat het resterende bedrag naar het KWF


De afgelopen periode heb ik mij heel erg verdiept in allerlei mogelijkheden. En een aantal daarvan pas ik toe in mijn dagelijks leven. Dit alles om de kankercellen die nu aanwezig zijn aan te vallen. Er zijn mensen die hierdoor nog steeds leven en in remissie zijn. Een aantal zelfs totale remissie. 

Immuunbehandeling in Duitsland: 

Dit biedt veel mogelijkheden en vooral hoop op genezing, maar is helaas erg duur.

Zelf proberen we uiteraard ook van alles om geld bijelkaar te krijgen, maar dit is lang niet genoeg. Daarom heb ik in overleg met familie en vrienden besloten om deze doneeractie op te zetten, want ik kan dit niet alleen. Jullie hulp is hiervoor nodig. 

Help mij om mijn behandeling te kunnen betalen om mijn kans op genezing te vergroten.

Denk niet alleen aan doneren, maar delen met jouw netwerk helpt ook! 

Jullie kunnen mij volgen op Facebook en Instagram, betreffende het verloop van mijn behandelingen.

Ook ben ik bezig met een blog. Deze komt binnenkort online. 

Email: marionvandermeulen@gmail.com

De tijd staat niet stil en de klok tikt door,. Mijn toekomst wordt korter als ik langer wacht.

Vanuit de grond van mijn hart wil ik jullie vragen of je wilt doneren, en of delen Al is het maar een klein bedrag, alle beetjes helpen. En ik zal je hier altijd dankbaar voor zijn. Ook wil ik je vragen of je deze doneerlink wilt delen met al je vrienden, familie en kennissen. Duizend keer dankjewel.

 

Mijn doel: Genezen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

294 donaties
€ 6.367,00
Doel: € 189.000,00
3%