help mij om mijn droom waar te maken

help mij om mijn droom waar te maken | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal, mijn naam is Yasmine! Ik ben 24 jaar, ik studeer media in Arnhem.

Ik maak graag lekkere dingen met fruit! Jongeren eten tegenwoordig helaas liever fastfood van McDonald's en KFC, en de meesten van hen weten niet dat dit ongezond voedsel is en ook nog eens schadelijk voor het milieu!

Mijn droom is om mijn eigen kleine fruitcafé te beginnen, Ik ben goed in het maken van heerlijke gerechten van fruit! Daarnaast heb ik een veel ervaring op het gebied van Horeca en bedinning.

Ik vind het belangrijk dat onze generatie milieubewust is daarom wil ik graag een voorbeeld zijn.

Ik zal ervoor zorgen dat het fruitcafé zo min mogelijk afval heeft, bijvoorbeeld “borden en bekers zijn gemaakt van glas in plaats van karton en plastic.

Servetten gemaakt van wasbare doek in plaats van papieren servetten.

Rietjes zijn gemaakt van ijzer in plaats van plastic of karton.

Er wordt geen gas gebruikt omdat alle apparaten elektrisch zijn.

‏Ik kwam vier jaar geleden uit de oorlog naar Nederland! Mijn land staat bekend van het maken van verse fruitsalades, natuurlijke sappen en cocktails zonder alcohol.

Ik wil hier een prachtig beeld van mijn land weergeven, een ander beeld dan oorlog en vernietiging dat je elke dag op tv ziet.

Ik ben gewoon een student die haar droom heeft! Ik heb helaas geen genoeg geld om mijn kleine bedrijf te starten! Ik ben erg dakbaar voor elke euro die je bijdraagt! Dit fruitcafé wordt ook jouw café als je het echt laat worden  

Ik denk dat het een hele leuke plek zal worden. Mensen zouden overal vandaan komen om sap en koffie te drinken en heerlijke Arabische salades te eten.

En jij, wil je me helpen en steunen om mijn droom te verwezenlijken?? Alvast bedankt voor de moeite!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.