Geld inzamelen | Help mij om jou oma te helpen
 
 

Help mij om jou oma te helpen

De uitvaartbranche is belanden en gevoelsmatig lopende band werk! Help mij dit veranderen

Mijn bedrijf, Troost Uitvaart, is ontstaan vanuit het gevoel dat we onszelf en onze dierbaren te kort doen. Ik vind dat een uitvaart en een afscheid ook anders kan. Op een dag bedacht ik, al fietsend langs de singels van zijn woonplaats Woerden, Troost!

Na een periode gewerkt te hebben als manager bij een landelijke uitvaartorganisatie kreeg ik steeds meer moeite met het beladen en statische gevoel bij een afscheid, en de standaardisatie er van. Er wordt vaak in het afsluitende deel, na de ceremonie, onderling zoveel gelachen om herinneringen aan de overledene, maak dit mogelijk voor de hele ceremonie!

De uitstraling en sfeer van een gemiddeld crematorium is zó neutraal en vaak sfeerloos, het is vrijwel onmogelijk om daar een uitvaart te organiseren die echt persoonlijk is, die ècht het karakter en leven van de overledene weerspiegelt tijdens dit belangrijke herdenkingsmoment. Waarbij je ècht de tijd en ruimte hebt om dat te doen waar het eigenlijk om gaat op zo’n moment, elkaar steunen door samen herinneringen op te halen, samen te huilen maar ook te lachen, en te toosten op het leven. Om samen te herinneren, in een omgeving die echt passend is.

Ik vind dat de avond zich uitstekend leent voor een mooi afscheid. De sfeer is anders, er is meer tijd, en we herdenken iemand dan ook echt op de manier waarop hij of zij zijn of haar leven leefde. Dol op champagne? Dan schenken we dat. Was hij of zij een groot muziekliefhebber? Dan zorgen we voor een live band. Samen genieten van een uitgebreid diner, omdat de overledene zo van koken hield. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kortom, ik vind dat het leven en de mooie herinneringen van de dierbare centraal moeten staan en dat het afscheid meer tijd en rust nodig heeft. Dit kan nu dus ook echt, op bijzondere en prachtige locaties waar we mee samenwerken. Op een hele persoonlijke manier herdenken en laten zien hoe iemand zijn of haar leven leefde. Dat is Troost! Troost verzorgt hèt afscheid om het leven te vieren.”

Ik heb inmiddels een breed netwerk opgebouwd met waardevolle partners. Samen kunnen wij zorgen voor een onvergetelijke uitvaart van jouw dierbare. Wij helpen je herinneren.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU, VOOR DE TROOST EN DE TOOST!

Het probleem waar ik nu tegen aan loop is het onderhouden van mijn kinderen en vrouw in deze opstartfase. De adem benodigd voor de onderneming is een lange. En dat is oké, maar ik zal moeten investeren in naamsbekendheid om dit bedrijf succesvol te laten zijn. En dit kost meer dan aanvankelijk gedacht. Daarom heb ik een klein beetje hulp nodig. Middels deze weg hoop ik een klein bedrag gedoneerd te krijgen om te investeren in naamsbekendheid en zodat er tegelijkertijd voldoende overblijft voor het onderhouden van het gezin. De mensen wie ik ontmoet en mijn idee laat zien zijn simpel gezegd enorm enthousiast maar gaan nog niet dood. En daar ligt gelijk mijn uitdaging! Ik zal dus mijn reclame frequentie moeten ophogen.

Elke hulp is welkom! Dank je wel en ik wens je een hele fijne dag.

Daniel
 

 
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.