Help mij om een nieuw leven te beginnen

Help mij om een nieuw leven te beginnen | Geld inzamelen
 
 
Na 11 jaar lang huiselijk geweld heb ik de kans opnieuw te beginnen

Lieve allemaal,

Voor mij een grote stap om hier een actie op te starten en mijn verhaal te doen. Helaas kan ik niet teveel vertellen over wat ik heb meegemaakt, aangezien het op dit moment een lopende zaak is bij de zedenpolitie. 

Toen ik 19 was, kreeg ik een relatie met mijn (nu) ex-man. De eerste jaren waren er weinig vuiltjes aan de lucht: we waren beiden smoorverliefd en ik hield zielsveel van hem. Dat is ook de reden dat na 3 jaar relatie, ik merkte dat ik mijn hele gedrag en leven ging aanpassen naar hoe hij het het liefste zag: ik wilde alles doen om hem gelukkig te maken. 

In datzelfde jaar kreeg ik na een stapavondje de eerste vuist in mijn gezicht. De reden: de tosti was te lauw die ik had gemaakt. Sindsdien ben ik jarenlang verder ondergegaan aan een relatie met totaal scheve machtsverhoudingen. Hij bepaalde alles voor mij: waar ik heen ging, met wie, tot hoe laat, wat ik aantrok, of ik te dik of te dun was en ben ik 8 jaar lang fysiek, emotioneel en seksueel misbruikt en mishandeld. 

Ik kon dit nooit tegen iemand vertellen omdat hij er anders voor zou zorgen dat ik het niet meer na kon vertellen. 

Het laatste jaar kon ik het niet langer aan, was zwaar depressief, leed aan zware angst en paniekstoornis en had grote belastingdienst schulden, maar mijn ex beheerde al mijn geld en had zelf niets te vertellen over mijn uitgaven. Ik heb uiteindelijk mezelf een ultimatum gesteld: of ik zou ik april een einde aan mijn leven maken of ik zou vluchten. Gelukkig heb ik voor het tweede gekozen, maar ben ik dus vertrokken met letterlijk niets meer dan een tasje met kleding. 

3 jaar geleden zijn we getrouwd in gemeenschap van goederen, maar onder dwang heb ik afstand gedaan van alles waar ik recht op had.

Ik heb geen contact meer met mijn ouders, geen vrienden of vriendinnen meer door de sociale isolatie van mijn ex, en de gemeente heeft urgentie afgewezen. 

Ik zit op dit moment in een tijdelijke woning met vreselijke hoge woonlasten en daar moet ik eind deze maand uit, maar heb deze week te horen gekregen dat ik een studio in Leeuwarden kan huren voor €695. 

Het grote probleem is dat ik geen geld genoeg heb om de borg voor deze woning te kunnen betalen en heb totaal geen meubels. Helaas heb ik geen mogelijkheden qua leningen of roodstaan door negatieve BKR. 

Ik hoop dat jullie mij een nieuwe start in een nieuwe stad en een nieuw leven willen gunnen door geld voor de borg te doneren, anders ben ik met kerst dakloos en zie ik helaas geen licht meer in de duisternis. 

Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen mijn verhaal te lezen. Ik voeg een YouTube video toe van een van mijn favoriete beauty vloggers die ook in een toxische relatie zat en door middel van haar verhaal kan uitleggen waarom iemand niet direct weg gaat bij degene die je elke dag in elkaar slaat.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 695,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.