Help mij om de strijd tegen MS te winnen. | Geld inzamelen
 
 

Help mij om de strijd tegen MS te winnen.

Help mij naar het buitenland om de strijd tegen MS aan te gaan!

Ik ben Stefanie, een jonge vrouw van 39 jaar en ik heb de ziekte MS.

Deze crowdfunding start ik omdat ik heel graag naar het buitenland wil voor stamceltransplantatie (HSCT). Dit om deze slopende ziekte, die mij en mijn naasten zoveel verdriet doet, een halt toe te roepen. De stamceltransplantatie geeft mij 75% kans om te blijven zoals ik nu ben (stilstand van mijn ziekteproces). Dit betekent dat ik dan nog een menswaardig bestaan kan leiden.

Ik heb bewust gekozen voor een vrolijke foto met een mooie lach omdat ik deze mooie lach zo graag wil behouden. Mijn glimlach heb ik nog omdat mijn MS in zo'n stadium is dat er nog goede dagen zijn waarop ik vol kan genieten van het leven. Mijn doel is: blijven zoals ik nu ben met een glimlach.
Ik droom van een verder leven zonder rolstoel en deze kans krijg ik met die behandeling in het buitenland.

HSCT is erg duur en omdat deze ingreep niet in Nederland wordt uitgevoerd worden de kosten ook niet door de zorgverzekeraar betaald. Ik heb 90.000 euro nodig om deze ingreep te kunnen realiseren. Daarvoor heb ik uw hulp nodig, want zoveel geld bezit ik niet. Daarom houd ik nu digitaal mijn hand op...

Helpt u mij, mijn doel te verwezenlijken?

https://www.doneeractie.nl/help-mij-om-mijn-strijd-tegen-ms-tegen-te-gaan/-17079

Tevens ben ik te volgen op FB https://m.facebook.com/MS-Messed-With-The-Wrong-Girl-1387492891354840/?ref=bookmarks

Mijn dank is onvoorstelbaar groot, 
liefs, Stefanie

Het is ook mogelijk om direct, kostenloos, te doneren op NL95INGB0675436664 ten name van S.TrompEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

44 donaties
€ 1.178,00
Doel: € 90.000,00
1% / 168 dagen te gaan