Geld inzamelen | Help mij naar World Scout Jamboree Amerika te gaan
 
 

Help mij naar World Scout Jamboree Amerika te gaan

Ik wil mijn grenzen letterlijk verleggen. Ik geloof in Pay it forward .

Hallo allemaal, ik ga mij eerst even voorstellen. Ik ben Ilse en in oktober word ik 14 jaar. Samen met mijn ouders en broertje woon ik in De Wilp, net over de grens van Friesland in Groningen.

Elke zaterdagmiddag ga ik naar de waterscouting "De Bevers" in Lettelbert toe. Hier kijk ik altijd erg naar uit. Samen met mijn scoutingvrienden gaan we dan zeilend het leekstermeer op. Tijdens deze middagen leren we zeilen en goed samen werken. Bij scouting kan ik mij zelf zijn en dat vind ik heel erg fijn.

Nu vindt er van 22 juli tot en met 2 augustus 2019 in Amerika de World Scout Jamboree plaats. Ik zou hier heel graag naar toe willen. Ik krijg maar 1 kans om als jeugddeelnemer mee te gaan naar World Scout Jamboree. De volgende keer zal ik te oud zijn. Tijdens de Jamboree komen 30.000 scouts uit de hele wereld samen. Ik zou deze uitdaging heel graag willen aangaan en mijn grenzen verleggen. Ik hoop vrienden te maken voor het leven en avonturen te maken om nooit meer te vergeten!

Samen met mijn ouders en broertje ben ik dit jaar voor het eerst op vakantie geweest naar het buitenland. Ik vond het heel leuk om andere kinderen te ontmoeten die een buitenlands taal spraken. Verder ben ik 3 keer naar het Duitse Borkum geweest. Dit zijn mijn enige buitenlandse reiservaringen. Dat ik in 2019 naar Amerika zou kunnen gaan met leeftijdsgenoten zal "GEWELDIG" zijn.

De reis kost € 4.500,00 en hiervoor krijg ik de juiste begeleiding vooraf de reis, de reistickets, uniform, de activiteiten en een reunie. Dit lukt mij niet om dit met mijn zakgeld te betalen. Mijn ouders willen mij best op weg helpen maar ik ben er nog lang niet. Ik ben nog te jong om heel veel geld te verdienen met een bijbaantje.

Ik doe vrijwilligerswerk en sta graag voor andere mensen klaar. In groep 7 en later in groep 8 mocht ik het maatje zijn van een leuke meid(15) met een beperking. Afgelopen jaar ben ik hulp geweest op de camping bij het animatieteam en vrijwilliger geweest tijdens de speelweek in De Wilp. Ik vind het leuk om andere mensen en kinderen te helpen.

Nu kan ik zelf wel wat hulp gebruiken. Als er nu 900 mensen zijn die 5 euro kunnen missen en dit aan mij willen doneren. Dat zou toch geweldig zijn! Ik geloof in "Pay it forward" en zal deze donaties nooit vergeten.

De laatste termijnbetaling moet uiterlijk 1 maart 2019 ontvangen zijn.

Elke euro is voor mij een beetje dichter bij de reis naar Amerika.

Alvast hartelijk bedankt.

Liefs, Ilse.

_________________________________________________________________________________

UPDATE!

In december 2017 heb ik op verschillende kerstmarkten gestaan en hier pepermuntjes verkocht. Ook familie, collega's van mijn ouders en vrienden hebben deze pepermuntjes gekocht. Dit heeft mij € 388,00 opgeleverd. Dit bedrag kan ik aftrekken van het totaal bedrag € 2738,75 en kom nu uit op € 2350,75.

In de maanden oktober en november 2017 heb ik pepernoten verkocht. Samen met mijn oma heb mooie stoffen zakjes gemaakt voor de pepernoten. Op twee zaterdag ochtenden mocht ik bij de Albert Heijn staan met de verkoop. De burgermeester en zijn collega's van het gemeentehuis hebben voor meer dan €100,00 aan pepernoten besteld. Verder ben ik het dorp De Wilp huis-aan-huis langs geweest en pepernoten verkocht. Mijn totale opbrenst was 728,50. Dit bedrag kan ik aftrekken van het totaal bedrag  € 3467,25 en kom nu uit op € 2738,75.

De laatste maanden heb ik statiegeldflessen ingezameld. Mijn opbrengst is € 32,75. Ik kan het eind bedrag verlagen van € 3500,00 naar € 3467,25

Inmiddels ben ik op facebook een logboek aan het bij houden wat ik allemaal doe om het geld bij elkaar te verdienen. Denk hierbij aan flessen inzamelen, contact zoeken met de gemeente voor een vent vergunning, sponsors zoeken om producten te verkopen. Kijk eens op  https://www.facebook.com/IlsegoestoAmerika/

Verder heb ik van familie al € 1000,00 gedoneerd gekregen waardoor ik het bedrag met € 1000,00 kan verlagen. Dus deze ga ik nu (nog 93 weken te gaan) verlagen van € 4500,00 naar € 3500,00. Yeahhhh.

Ik hou jullie op de hoogte en super bedankt al voor de donaties.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

14 donaties
€ 255,00
Doel: € 2.350,00
10% / 192 dagen te gaan