Help mij naar Ethiopië!

Help mij naar Ethiopië! | Geld inzamelen
 
 
Help jij mij? Dan help ik anderen in Ethiopië!

Mijn naam is Sanne Kwisthout, ik ben 18 jaar en ik studeer nu aan de Utrechtse zorgacademie in Utrecht.

 

Ik heb samen met anderen studenten de kans gekregen om via school eind oktober 15 dagen naar Ethiopië af te reizen. We gaan daar verschillende dingen zien, ervaren en doen. Zo gaan we bijvoorbeeld naar een brandwondencentrum en naar lokale ziekenhuizen. En we gaan een stukje van de cultuur en leefomstandigheden meemaken. Maar we gaan ook samen met kinderen met een beperking verschillende activiteiten organiseren. Kinderen met een beperking krijgen in Ethiopië minder de kans om te spelen of om te leren omgaan met hun beperking. Hierbij gaan wij hen helpen. Deze activiteiten doen we in samenwerking met Dires house of sport. Dires house of sport zorgt ervoor dat kinderen weer kunnen genieten van het sporten en spelen, en zo ook weer even kind kunnen zijn. En ik wil graag meewerken om de kinderen daarvoor de kans te geven. 

Het geld dat ik met deze actie ophaal is niet alleen voor het regelen van de reis. Maar het wordt ook gebruikt om nieuwe sport en spel attributen aan te schaffen, zodat ze daar ook met verantwoorde spullen kunnen sporten en spelen!

Ik ga dus veel nieuwe ervaringen opdoen in Ethiopië. Maar hierbij heb ik jouw hulp nodig! Dus wil je mij helpen om deze unieke kans voor elkaar te krijgen, dan is alle steun welkom. En daarom vraag ik je om een donatie!

 

Alvast heel erg bedankt!

 

Ben je benieuwd naar de aftermovie van een vorige reis, kijk dan het filmpje!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

17 donaties
€ 590,00
Doel: € 1.500,00
39%

Deze actie is gesloten.