Help mij mijn doelen te bereiken.

Help mij mijn doelen te bereiken. | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn doelen te bereiken.

Hi, mijn naam is Aischa. Ik ben een jonge dame van 22 jaar oud wonend in Amsterdam met mijn dochtertje van 2. 
Voor ik zwanger raakte was ik altijd al iemand van mijn doelen. School, Stewardess worden, rijbewijs, auto, huis en als laats kids. Dit is helaas niet als volg gegaan. 

Ik ben op mijn 19e zwanger geraakt net toen ik mijn diploma heb gehaald. Door omstandigheden ben ik hoogzwanger het huis uit gezet. En moest minimaal 4 keer verhuizen met een baby. Zonder hulp. Hierbij waren ook verschillende instantie's bij betrokken. En moest ik ook in therapie ivm depressie. Nu mag ik eindelijk met trots zeggen dat na bijna 3 jaar ik eindelijk op mijn zelf mag wonen. Nu vragen jullie je af wat zoek ik dan hier? 

Ondanks alles en dat ik zo lang ben vertraagd heb ik altijd mijn hart op de juiste plek. Deze woning heeft mij na 3 jaar weer veel motivatie gegeven. Ik zou graag mijn doelen weer willen oppakken en beginnen waar ik ben geëindigd niet voor mij alleen, maar de toekomst van mijn dochter ook. Wij hebben alleen elkaar. 

Tot slot. Ieder heeft zijn eigen ding of een situatie erger dan een ander, maar ik vraag geen loterij prijs. Maar een klein beetje steun die ik zeker op de juiste manier zal gebruiken. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.