Geld inzamelen | Help mij mijn auto terug te betalen
 
 

Help mij mijn auto terug te betalen

Lieve allemaal, help mij alsjeblieft mijn auto terug te betalen'

Lieve allemaal,

In het begin van dit nieuwe jaar ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen: een hondenuitlaatservice. Mijn vader; mijn voorbeeld die mij zo heeft gestimuleerd om dit te gaan doen, heeft er voor gezorgd dat alles binnen een week was klaargestoomd. Auto, hokken, alles wat er bij een eigen bedrijfje komt kijken kreeg mijn vader voor elkaar in de laatste week van de kerstvakantie.

Toen de auto op het pad stond begon mijn lieve vader meteen met het intimmeren van de honden hokken, wantja ik wilde wel heel graag dat de honden veilig vervoerd kunnen worden! Hij heeft hier enorm veel ingeïnvesteerd en ik voel mij nogal schuldig dat ik niks terug hoef te betalen. Behalve mijn auto. Het was eigelijk mijn plan om eerst goed te gaan sparen en dan pas een eigen bedrijfje te beginnen vanwege de hoge kosten in het begin. De auto heeft €4500 euro gekost waarvan ik €2000 al zelf bij kon leggen omdat ik dat al gespaard had in 1,5 jaar. 

De overige €2500 moet ik wel terug betalen maar het heeft geen haast. Zo lief is mijn vader dus.. Hij zegt dat ik eerst een goede start moet opbouwen en het geld komt later wel. Maar omdat mijn vader ons huis in zijn eentje betaald kan hij alle beetjes goed gebruiken dacht ik zo. Alleen voordat ik eindelijk eens 'geld verdien' kan het zo 1,5 jaar verder zijn omdat ik in het begin nog niks verdien en klanten op moet bouwen. Laatst moest mijn auto ook al naar de garage omdat de katalysator vervangen moest worden.. Omdat ik dit niet kon betalen en ik geen garantie meer heb bij de garage waar ik hem vandaag had, heeft mijn vader dit ook al betaald voor mij!

Ik wil het liefst deze €2500 in 1 keer  kunnen geven om hem te kunnen verrassen. Om zo iets voor hem terug te kunnen doen, voor alle moeite die hij voor mij gedaan heeft!! 

Alvast enorm bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.