Help mij mij eigen sociale onderneming te starten | Geld inzamelen
 
 

Help mij mij eigen sociale onderneming te starten

Nieuwe winkel met sociale arbeidsplaatsen

Beste Mensen zal mij even voorstellen 

Ben Lesley Lemmers 38 jaar oud en kom uit Delft.

En Loop al jaren met een grote droom rond een nieuwe onderneming in de gemeente Delft Te willen starten om de ondernemersgeest te bevorderen en lokale banen in de gemeenschap te creëren.Ook ik loopt tegen een probleem aan met mijn leeftijd in deze tijd geen vaste baan te kunnen vinden en om de twee jaar wat nieuws te moeten zoeken en daarom zou ik willen werken aan mijn toekomst maar ook aan de toekomst van anderen.

By Brothers Men`s Streetwear/ Food&drinks

Zal een nieuw concept worden met leuke betaalbare trendy urban/ streetwear kleding voor de modebewuste jongens/ en mannen.

Food&drinks :

Wordt een take away concept met broodjes en Maaltijden.

Dit in samenwerking met mijn broertje vandaar de naam By brothers. 

Dit moet samengevoegd worden in 1 pand in dezelfde style zoals jullie kunnen zien op de foto collage.Bij ons een huiselijke sfeer waarbij mensen zich prettig voelen en niet gedwongen voelen om wat te moeten kopen. kijken mag ook.Wij willen ook gaan werken met jongeren die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. En Jongeren uit de probleem wijken die geen kansen krijgen. En ze zo een kans te geven om een staige/werk ervarings plek aan te bieden en zo aan hun cv kunnen werken en wij ze kunnen voorstellen aan andere bedrijfen waarbij ze weer een reguliere baan krijgen.En Wij ook steeds de plaatsen kunnen aanbieden aan deze jongeren.

Op papier ziet het plan er super uit de wil de drive en de motivatie is er nu het geld nog.De banken zijn in deze tijd niet bereid om het plan te ondersteunen.Hoop ook dat we door deze actie iets dichter bij onze droom komen. En we deze kunnen laten uitkomen Uiteraard willen we iedereen op de hoogte houden over de voortgang van zaken en daarom hebben nu ook een facebook pagina aangemaakt om zo iedereen te laten weten wat we willen hoe en wat. https://www.facebook.com/By-Brothers-Mens-Streetwear-Food-drinks-1107174952784233/?modal=admin_todo_tour 

Elke Donatie is welkom iedereen alvast bedankt ..Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

12 donaties
€ 187,00
Doel: € 15.000,00
1% / 79 dagen te gaan