help mij erboven op

help mij erboven op | Geld inzamelen
 
 

beste mensen , op 3e kerstdag 2015 is mijn Appartement in Drachten bewust opgeblazen door een verwarde persoon die het niet meer zag zitten .de impact is enorm geweest voor mij en de andere bewoners van het complex .het gevolg was dat het comlex is ingestort en onbewoonbaar verklaard werd .

na 4 maanden dakloos geweest te zijn en veel rompslomp rondom een schadevergoeding ben ik een civiele procedure gestart tegen de dader en ben in mijn gelijk gesteld conform mijn eis .maar dat betekend in nederland niet dat je het gelijk krijgt . de rechtbank veroordeeld de dader tot een schadevergoeding van 40.000 euro welke eigenlijk hoger zou moeten zijn maar ik helaas niet meer kon onderbouwen bij de rechtbank. De dader betaald deze schadevergoeding met LET OP : 0,12 cent per maand dat betekend afgerond naar boven 1,50 euro per jaar .uit het waarborgfonds voor slachtoffers van justitie heb ik eenmalig 5,000 euro ontvangen in 2017

enfin :huis kwijt,auto total loss en heb mij in 2017 vanwege ernstige stressklachten ziek gemeld bij mijn werkgever (overheid)wat er toe heeft geleid dat ik ben ontslagen wegens ziekte, dus ook mijn baan was van de baan door de explosie van het appartementencomplex.

doorverwezen naar de GGZ voor traumabehandeling en er werd een cptss vastgesteld,de therapie waar ik tot heden nog mee bezig ben .

ik had een inkomen van het UWV en bij de tweede jaars keuring kon ik vanuit het niets volgens de UWV artsen aan het werk volgens het loonverlies model .dit terwijl ik midden in therapie zit en dit oordeel van het Uwv het ook niet makkelijker op maakt .

het heeft er toegeleid dat ik sinds december 2019 tot heden geen inkomen heb en moet rondkomen van de inkomsten van alleen mijn vrouw, met wie ik 4 kinderen heb .

uiteraard bezwaar en beroep en het hoger beroep is aanstaande (na 2 jaar wachten ivm corona maatregelen )dus ik heb vandaag de dag 2 jaar geen inkomen !

vandaag de dag staat het water ons tot de lippen en zijn wij financieel uitgeput/uitgekleed .

een advocaat is te duur vanwege te hoge eigen bijdrage (800 euro)en geld om naar Trauma therapie in Beilen te gaan  is er ook niet meer .al ons inkomen gaat op aan vaste lasten en onderhoud van onze kinderen .

ik vraag aan de mensen die dit aangrijpen om een donatie te maken aan ons ..vooral om de kosten en onkosten voor het volgen van trauma therapie en daarnaast een bijdrage ons leven weer kunnen op te bouwen .elke euro die binnenkomt zal ik goed besteden !

 

alvast bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 40.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.