Help mij en mijn kinderen naar een schone lei! | Geld inzamelen
 
 

Help mij en mijn kinderen naar een schone lei!

Help mij en mijn kinderen van de gezamelijke schulden met mijn ex af!

Ruim 4 jaar geleden kwam er een einde aan mijn huwelijk. Mijn ex man verhuisde en ik bleef wonen in het huis samen met de 3 kinderen. We hadden een heel aantal schulden opgebouw helaas dus in het comfenant werd opgenomen dat de schulden netjes verdeeld zouden worden en we beide een deel af zouden lossen.

Maar nu 4 jaar later komt het er op neer dat ik afbetaal en mijn ex lekker verder leeft! Er is beslag gelegd op mijn inkomen, ik sta onder bewind van een bewindvoerder en heb dus eigenlijk niks extras. Ik moet het op dit moment doen met 125 euro in de week. En aangezien al mijn 3 kinderen een "rugzakje" hebben is dit best heel zwaar. De oudste Calvin (14 jaar) heeft ADD, een zwakke spierspanning en hypermobile vingers. Hij zit nu op het voorgezet onderwijs en heeft een laptop nodig om mee te kunnen komen op school omdat schrijven heel moeilijk gaat en zijn consentratie slecht is vanwege zijn ADD. Mexx (8 jaar) heeft Autisme en ADHA. Hij heeft heel veel last van prikkels waardoor hij heel gauw boos en agressief wordt. Hij slikt ondertussen een anti-psycholica om zijn prikkels beter te reguleren. Dit is nog erg lastig voor hem. Hij kan zich alleen erg slecht vermaken waardoor hij ook erg gauw boos en verdrietig wordt. Daarnaast heeft Mexx een zinnelijkheids probleem. Hij is gewoon zinnelijk maar doet zijn plas en ontlasting regelmatig in zijn broek, wel tot 5x per dag. Daarvoor is hij onder behandeling van een gespecialiseerde ambulant begeleider. En als laatste Quinn (5 jaar) heeft autisme en een ernstig eetprobleem. Quinn is een heel vrolijke jongen maar door zijn autisme praat hij heel slecht en is hij nog helemaal niet zinnelijk. Hij heeft sinds zijn geboorte een ernstig eetprobleem. Hij eet alleen wit/geel voedsel. je moet dan denken aan gekookte/gebakken aardappelen, friet, brood met kipfilet of smeerleverworst, banaan, appel, rijstenwafels, ed. Hij drinkt alleen ranja en yogidrink. Alle kinderen hebben een ambulant begeleider hier in huis die probeert mij te helpen zodat alles goed verloopt.

U kunt zich indenken dat ik daar mijn handen vol aan heb. Heel vaak overleg op scholen, instellingen, ziekenhuizen enz. Vaker per week komt er een begeleider in huis. 

De schulden die ik over gehouden heb aan mijn huwelijk liggen als een steen op mijn leven op dit moment. Alle extra inkomen zoals vakantiegeld wordt ingehouden door deurwaarders. En bij mijn ex wordt er gewoon niks ingehouden en ook door hem wordt er niks betaald!

Het zou voor mij ontzettend fijn zijn dat ik nu eindelijk eens  van die schulden af zou zijn zodat ik met mijn kinderen een schone lei krijgen en weer echt leuke dingen kunnen gaan doen ipv thuis blijven omdat mama er geen geld voor heeft.

Ik hoop dan ook van harte dat u, uw buren, vrienden, bekenden, onbekenden enz mij kunnen en willen gaan helpen om weer op het goede pad te komen. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.