Help mij een opleiding gaan doen

Help mij een opleiding gaan doen | Geld inzamelen
 
 
Ik zou heel graag de opleiding barefoot paardadviseur willen gaan doen.

Ik zal mij eerst even voorstellen: ik ben Marja, 35 jaar en alleenstaande moeder van 3 kinderen van 6, 4 en 2 jaar. Ik heb heel wat bewogen jaren gehad en door mijn ex met schulden achter gelaten. Ik werk heel hard om er weer uit te komen, maar met een bijstandsuitkering gaat dat niet zo snel.

Gelukkig kan ik weer aan het werk in de gehandicaptenzorg als invaller. Helaas is het niet altijd makkelijk te combineren met de kinderen. Nu heb ik al lang de wens om voor mijzelf te beginnen in de paarden. Ik ben al heel lang geïnteresseerd in de verzorging van de hoeven en om mijn kennis uit te breiden ga ik binnenkort op cursus om de hoeven van mijn paard zelf bij te kunnen houden. En ik dacht als ik nou veel oefen en cursussen volg dan kan ik daar misschien mijn beroep van maken.

Afgelopen jaar zijn ze in België begonnen met de opleiding barefoot paardadviseur. Hierin wordt niet alleen de zorg voor hoeven behandeld, maar wordt er ook verder gekeken naar het hele paard. Deze opleiding duurt ongeveer 1.5 jaar en kost 2500 euro. Met deze opleiding ben ik over 1.5 jaar kundig om zelf aan de slag te gaan. Zo kan ik eindelijk mijn wens uit laten komen. In mijn huidige situatie kan ik deze opleiding niet bekostigen. Helpen jullie mij mee om deze opleiding en materialen te bekostigen?

Mocht je zelf een paard hebben en een donatie gedaan hebben dan doe ik graag een bekapbeurt met 50% korting. Uiteraard na het examen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 40,00
Doel: € 3.000,00
1%

Deze actie is gesloten.