Help mij een helpende hand te bieden in Bosnië

Help mij een helpende hand te bieden in Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Samen met school naar Bosnië om zorginstellingen op te knappen


Hallo allemaal,

Mijn naam is Saskia Hilhorst en ik ben 20 jaar oud. Ik volg de opleiding verpleegkunde aan het ROC Midden Nederland in Amersfoort. Samen met een aantal studenten gaan we van 23 juni t/m 30 juni naar Bosnië Herzegovina. We gaan daar onder andere les geven aan een klas op een verpleegkunde school, een ziekenhuis bezoeken, zullen wij bij een instelling voor mensen met een beperking activiteiten organiseren voor de bewoners en gaan we een project opknappen. Dit doen we in samenwerking met de organisatie “Out of area”.

Out of Area is een stichting die zich al jaren inzet voor kinderen in Bosnië Herzegovina. Dat doet zij door een aantal jaarlijks terugkerende projecten te organiseren. Onder het motto ´Laat ze maar lachen en alles komt goed` probeert Out of Area iets voor kinderen te betekenen.

Voor meer informatie over Out of Area, ga naar www.outofarea.nl

Deze is reis is niet zonder kosten. Met jou hulp kan ik helpen in Bosnië, maar kunnen er ook spullen gekocht worden om een project op te knappen. Met een bijdrage, groot of klein, kun je mij helpen en de mensen in Bosnië.

Alvast bedankt!

Voor meer informatie over het project, ga naar www.outofarea.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

9 donaties
€ 55,00

Deze actie is gesloten.