Help mij een helpende hand te bieden in Bosnië

Help mij een helpende hand te bieden in Bosnië | Geld inzamelen
 
 
help mij een helpende hand te bieden in Bosnië

hoi!

Mijn naam is Annelotte Van Arragon, ik ben een 18-jarig verzorgende-IG student van het ROCMN in Amersfoort. Samen met een aantal studenten ga ik van 23 juni t/m 30 juni naar Bosnië om zorginstellingen te bezoeken. Dit doen we in samenwerking met de organisatie “Out of area”.

In Nederland is het meer dan vanzelf sprekend dat er goede zorg wordt geleverd. Knap van onze nieuwe technieken, voldoende geld, tijd en niet te vergeten mogelijkheid om de zorg optimaal te houden. Dit, is jammer genoeg niet vanzelf sprekend in Bosnië. Daar zijn namelijk nog steeds de resten te zien van de oorlog, met alle gevolgen van dien. 

In deze week gaan we niet alleen zorginstellingen bezoeken, maar ze ook opknappen . Daarnaast bieden we een helpende hand in de zorg. Bijvoorbeeld de zorg voor minder valide mensen. Of de delicate hulp voor mensen in hun laatste levens fase. 

Dit kan ik niet alleen. Met jullie hulp kan ik verder komen, en helpen in Bosnië! Er is namelijk geld nodig voor de benoodigdheden om verschillende zorgcentra op te knappen. Zo kunnen we samen iets betekenen in Bosnië. Met iedere fiancieele gift, zowel groot als klein, help je mij en most of all, de mensen in Bosnië.

Ik ga mijn steentje bijdragen, ik hoop met jullie hulp. 

 

bijvoorbaad dank! :)

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 200,00

Deze actie is gesloten.