Help mij een goed doel te starten!

Help mij een goed doel te starten! | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Veerle Snijders en droom om een goed doel te starten.
Het goed doel zal stichtingen fondsen en een stembereik bieden wanneer ze dit niet hebben. Dit zal op internationaal niveau plaatsvinden. Zo heb ik al wat contacten in Peru staan die met straathonden werken en in een rehabilitatie centrum voor Peruaanse wilde dieren.
Momenteel ben ik bezig met de opstart van dit doel, en helaas zoals met alles in de wereld, is hier geld voor nodig.


Iets dieper over het doel:
Door middel van activiteiten, fundraising en donateurs zal ik met een klein team stichtingen over geheel de wereld fondsen en een stem willen geven. Kleine stichtingen hebben vaak veel te zeggen en zijn ontzettend belangrijk in onze wereld, en ze verdienen veel meer dan ze krijgen. Doormiddel van een donatie programma op te zetten waardoor jullie geld naar honderden kleine stichtingen over geheel de wereld kan gaan helpt dit veel meer dan aan een grote organisatie te doneren. Kleine stichtingen zijn vaak specifieker met hun doelen. Zo zijn is er een stichting genaamd de fishing cat concervation alliance, waar je vast nog nooit over hebt gehoord. Maar wat maakt een zo een kleine stichting nou zo belangrijk? Het dier wat deze stichting beschermt is de bedreigde vissende kat, deze katachtige leeft in de mangrove een habitat wat langzaam uitsterft. Door een kleine maar hele belangrijke speler worden mensen ingelicht over deze situatie en word de mangrove en de vissende kat gered. Deze kleine spelers kunnen zo cruciaal zijn dat ze hele soorten of habitatten op deze aarde houden, en dus verdienen ze een veel breder bereik dan dat ze nu hebben!
En hoe ga ik dit doen? Doormiddel van online netwerking, sociaal media en een website wil ik een platform creëren waar deze stichtingen in een oog opslag gevonden en aan gedoneerd kunnen worden. Daarnaast wil in kleine evenementen gaan houden waarvan de opbrengsten naar deze doelen gaan, gepaard met fundraisingsacties wil ik de rest van mijn leven er voor zorgen dat deze aarde, haar dieren en de natuur ook in leven blijft.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.