Help mij chauffeur worden | Geld inzamelen
 
 

Help mij chauffeur worden

Wilt u mij helpen met mijn opleiding?

Beste mensen,

 

Mijn naam is Denise ik ben 23 jaar oud en ik ben woonachtig in t'Veld Noord-Holland.

Ik heb afgelopen jaar mijn diploma behaald voor administratief secretarieel medewerker aan het ROC Kop van Noord-Holland. Natuurlijk was/ben ik heel blij dat ik deze opleiding gehaald heb maar sinds ik me kan herinneren wil ik al sinds vroeg af aan chauffeuse worden helaas heb ik nooit de middelen gehad om mijn droom baan uit te laten komen. 

Ik heb 6 maanden bij een logistiek bedrijf gewerkt en door dit is alles wel weer komen aanwaaien en voel ik het en weet ik het zeker dit is het vak wat ik wil beoefenen!. 

En ik weet zeker dat ik hier onwijs goed in zal zijn. Maar ik heb nog een kleine bijdrage nodig om dit uit te laten komen. Financieel zit niet sterk en heb ik van buiten af hoe moeilijk ik dit ook vind hulp bij nodig. We hebben 16.000.000 mensen in Nederland wonen onderhand is dat natuurlijk veel meer geworden. Mijn streef bedrag is 3000 euro als 3000 mensen mij 1 euro zouden willen schenken kom ik al een heel eind. Dit zal mij meer financiële ruimte geven en als je het leuk vind neem ik je wel mee als ik chauffeuse ben haha. 

Het is al sinds vroeg af aan dat ik dit vak wil beoefenen mijn ex stiefvader is chauffeur geweest vrienden om mij heen zijn chauffeur en ik ga vaak genoeg mee om te weten wat ik wil in het leven. Ook ben ik erg technische weggelegd sommige mensen hadden dat niet van mij verwacht maar als mijn fiets stuk is repareer ik mijn fiets hoe onmogelijk het ook lijkt. Als mijn auto stuk is repareer ik die ook zelf via youtube heb ik veel geleerd betreft repareren en mezelf redden.

Mijn thuis situatie is niet top in orde mijn moeder is alleen staand met 3 kinderen in huis. Zij is wel bezig met een betere toekomst maar heeft in het verleden veel schulden veroorzaakt waarvoor zij nu gelukkig hulp bij krijgt. Veel familie heb ik niet en op mijn moeder kan ik niet steunen. Ik heb altijd me hele leven lang mezelf moeten redden en nooit niemand ergens hulp om gevraagd... toch doe ik dat nu wel en valt dat mij erg zwaar. Ik hoop dat iemand mij wil helpen ik zou het onwijs op prijs stellen. Ik heb wat foto's van mezelf neergezet en mijn toekomstige beroep. Ook waar ik erg trots op ben zijn de resultaten van mijn auto deze heb ik zelf eruit gehaald en gemonteerd 4 uurtjes mee bezig geweest maar als je het niet hebt om uit te geven moet je het zelf leren.

 

Dank u wel als u dit bericht heeft willen lezen het is namelijk een behoorlijk stukje tekst.



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.