Help mij aub

Help mij aub | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Ron Holleman, 54 jaar en kom uit Dordrecht .Ik was en was in het verleden een fanatieke motorrijder. Maar helaas kwam hier een verandering in toen ik drie jaar geleden de spierziekte Poli neuropathie kreeg. Dit houd in dat mijn zenuw uiteinden worden aangevallen en vernietigd. Daardoor dus voel ik mijn benen niet meer en werd ik helaas volledig afgekeurd.

Ik heb vorige jaar opnieuw examen moeten rijden en ben voor al mijn rijbewijzen weer geslaagd. Ze zijn met 3 jaar verlengd en dus mag ik met deze klacht gewoon motorrijden. Vanwege deze klacht sloot ik mezelf drie maanden op als kluizenaar in mijn huis. Trok me terug van mijn vrienden. Ik raakte mijn beide ouders, mijn broer en mijn vriendin kwijt en raakte door de situatie diep in de problemen, vooral financieel.

Ik was zwaar depressief en leefde in het donker. Ik zag het leven niet meer zitten en met pillen probeerde ik een eind aan mijn leven te maken, gelukkig vonden ze mij op tijd en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Nu heb ik eindelijk weer de power om naar buiten te gaan en ben ik elke dag te vinden in het Vogelnest. (Een soort buurthuis waar mensen zoals ik worden opgevangen.) Ik kwam met Kees in contact die mij uitnodigde om bij zijn groepje te komen zitten en ben vanaf die dag nooit meer weggegaan.

Ik heb weer plezier en lach weer en help regelmatig de medewerkers van het Vogelnest met onder anderen het opnoemen van bingo getallen. Dan krijg ik in eens een telefoontje van een oude maat die even wilde weten hoe het met mij gaat. Het is Freakrunner waar ik een tijd geleden wel eens samen mee reed. Die ritten zal ik nooit meer vergeten.

Mijn grootste droom is om weer in het bezit zijn van een motor. Maar omdat ik financieel niet echt kan sparen, kwam Freakrunner met het idee om een doneeractie op te zetten, wat ik echt heel tof vindt, dat hij dit wil doen. Het uiteindelijke bedrag wat we willen behalen is 5000 euro. Dan zou ik een fatsoenlijke motor kunnen kopen en weer de weg op kunnen gaan. Me weer goed voelen en de vrijheid van motorrijden weer in mijn gezicht voelen.

Ik zou het erg leuk vinden als we deze actie een succes kunnen maken. Ik wil alvast iedereen die hier aan mee doet bedanken voor je donatie. Veel liefs RonEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.