Help mij aub alle beetjes helpen enorm! | Geld inzamelen
 
 

Help mij aub alle beetjes helpen enorm!

Help aub. Alle beetjes helpen het is hard nodig. Schaamte is groot.

Beste lezers,

Als eerste bedankt voor de moeite om mijn bericht te lezen. Graag wil ik wat dingen uitleggen en vertellen.

Al schaam me dood om mijn verhaal te doen, toch wil ik deze kans graag aangrijpen. Ik ben 25 jaar oud. Ik werk al vanaf mijn 13e en dacht toen ik van school kwam met mijn diploma's op zak dat alles wel goed zou komen.

Ik vond snel werk en ging vol moed aan de slag bij mijn eerste werkgever. Ik had het onwijs naar me zin en alles leek voor de wind te gaan. Ik was 19 jaar oud en ging samen wonen met mijn vriendin en haar dochtertje. In huis moest er veel gebeuren en zo hield ik weinig over om te sparen (heb eigenlijk nooit een ruim bedrag op de spaarrekening gehad voor eventuele tegenslagen).

Na 3 keer mijn verlenging te hebben gehad van een half jaar kon ik mijn spullen gaan pakken en moest ik opzoek naar iets anders. Ze konden wel anderen vinden die net van school af kwamen en zo hoefde ze geen vast contract te geven. 

Na 3 maanden zonder inkomsten (daar begon het probleem met rekening die ik dus niet kon betalen) weer een baan gevonden en ook daar ging ik vol moed aan de slag met opnieuw de hoop op een vast contract. Maar helaas ook daar waren niet erg gek op het geven van een vast contract. En ja 1.5 jaar stond ik weer op straat.

Ik was 21 en we kregen een kindje erbij. Ondertussen een nieuwe baan gevonden. Maar na 2 jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben kreeg ik op mijn vrije dag een aanrijding op de scooter. Ik had een zware hersenschudding me longen een behoorlijke klap gehad en maanden last gehad van me rug. Ik kon niet werken en heb een ziektewet uitkering aangevraagd. Maar na 4 maanden thuis een bericht van de werkgever. Zonder verdere informatie in te hebben gewonnen bij de huisarts of dergelijke kreeg ik een mailtje of ik me spullen wilde inleveren, mijn manager vondt mij te lang ziek... een groot bedrijf... tegenwoordig gaat dat dus blijkbaar zo. En weer stond ik op straat.

Na 2 maanden een nieuwe baan gevonden. En tot op hede erg gelukkig met me werk en een vast contract op zak.

Maar dan vallen de lijken uit de kast. Rekeningen torenhoog opgelopen. Geen hulp van de gemeente. Geen medewerking vanuit deurwaarders enz. Ik ben iedere maand al het geld wat ik overhou aan het gooien in een bodemloze put. De rente is hoger dan wat ik af kan betalen. 

Ik zou zo graag weer is op 0 staan. Me gezondheid gaat achteruit. Pijn in je lichaam van de stress, hoofdpijn constant aanwezig. Een rot gevoel iedere dag.

WANNEER IK UIT DE SCHULDEN BEN!

Ik weet hoe slecht je je kan voelen met schulden. Ik zou zo graag iets willen ondernemen om andere jongeren te kunnen helpen die in deze situatie zitten. Het is nodig en ik weet hoeveel je kan hebben aan hulp in deze situatie!

Aub mensen, alle beetjes helpen!

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.