Beetje financiële steun Kelsey | Geld inzamelen
 
 

Beetje financiële steun Kelsey

Een beetje financiële steun voor Kelsey

 Zie mijn updates .....😘😘😘💋

Help mij alstublieft! Het is gaaf en ook lastig een talent te zijn.

Willen jullie mij alstublieft financieel een beetje helpen?

Ik ben Kelsey Hommes, 12 jaar en met een super hobby : TURNEN.

Op mijn 6e jaar ben ik begonnen met turnen en bleek talent te hebben (zeiden ze) maar ik vind het gewoon super leuk. Ik heb van begin af aan mee mogen doen aan wedstrijden en kwalificatie wedstrijden om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap. En dat is mij elk jaar nog gelukt.

Ook heb ik me geplaatst voor de OJTS (Oranje Jeugd Talenten Selectie) en train dan een hele Zondag in Heerenveen. Mijn moeder of vader brengt me en blijft daar ook de hele dag totdat we weer naar huis rijden. Afgelopen Juni (2019) ben ik 3e geworden in de Meerkamp en won ik goud op de balk op het Nederlands Kampioenschap in een vol Ahoy te Rotterdam.

Vet cool : Nederlands Kampioen op Balk en 3e Allround.

Ik train iedere dag 4,5 uur naast mijn school. Op Zaterdag ben ik gelukkig vrij.

Naast het trainen wordt ik uitgenodigd voor buitenlandse stages en wedstrijden om te leren voor de toekomst..

Voor het aankomende seizoen (2019/2020) mag ik op stage naar Oslo, heb ik een wedstrijd in Marseille en ook nog 1 in België of Duitsland. Ook komen de kwalificatiewedstrijden er aan waar ik me kan plaatsen voor het NK 2020.
Al deze trainingen, stages en buitenlandstages / wedstrijden kosten mijn ouders veel geld. Toch zou ik ze natuurlijk het liefst allemaal willen doen. Zo kan ik steeds beter worden.
Dus vraag ik jullie of jullie zo lief willen zijn mij te sponsoren.

Voor komend jaar missen we € 1000 om al mijn trainingen, wedstrijden en stages te kunnen doen. We doen dit via Facebook omdat we dan veel mensen bereiken en als een paar mensen een klein beetje willen geven is dat super fijn.

Natuurlijk zal ik jullie ook hartstikke goed op de hoogte houden van alles wat ik ga doen en waar ik ben.

En zodra ik je zie natuurlijk een dikke knuffel (maar dat doe ik sowieso....ook zonder sponsoring hoor).
Kelsey

Kelsey Hommes
03-11-2019

Zo traningsstage Oslo zit erop. Ben in Haarlem alweer hard aan het trainen voor de wedstrijd in Marseille. Maar eerst nog op 16 november meedoen aan NK teams in Sittard. 


Kelsey Hommes
18-10-2019

Donateurs dank dank dank voor de steun8 ik heb bijna al het doel bereik. Ook zijn er anonieme donateurs en zelfs donateurs die een enveloppe door de brievenbus hebben gegooid. KUS KNUFFELS van mij💖💖💖💋💋💋


 

Laat een reactie achter

33 donaties
€ 805,00
Doel: € 1.000,00
80%