Help mij alsjeblieft! Ik ben ten einde raad!

Help mij alsjeblieft! Ik ben ten einde raad! | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

Help mij alsjeblieft! Ik ben ten einde raad. 

Door jarenlang getreiter en gemanipuleer van mijn buren heb ik zoveel psychische problemen gekregen dat een verhuizing voor mij nog de enige uitweg is! 

Ik woon al sinds mijn geboorte in dezelfde woning, een flatje met buren aan alle kanten. Na het overlijden van mijn beide ouders heb ik enkele jaren samengewoond met mijn toenmalige partner, maar deze relatie heeft, mede door het asociale gedrag van mijn boven-en onderbuurman helaas ook geen stand gehouden. 

Ik zelf heb inmiddels een intensief traject van allerlei therapieën by meerdere GGZ- instellingen achter de rug, en de conclusie is dat het voor mijn geestelijke gezondheid het beste is als ik z.s.m zou verhuizen. Echter krijg ik geen urgentie bij de woningbouwverenigingen en andere instanties en budget om particulier te huren heh ik door bovenstaande problemen ook niet kunnen opbouwen. Ik heb zelfs tot 2x aan toe een opleiding moeten stopzetten omdat ik al mijn energie nodig had om me staande te houden. 

Ik vraag u om een donatie te doen, zodat het voor mij gemakkelijk wordt om te verhuizen, en ik op meerdere woningen zou kunnen reageren dan alleen die in het laagste huursegement.

Alvast bedankt en lieve groet,

Aurora Liem

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.