Help mij aan een wedstrijdpaard | Geld inzamelen
 
 

Help mij aan een wedstrijdpaard

Help mij aan een dressuurpaard en maak mij blij D

Mijn naam is Aranka, ik ben 25 jaar en sinds mijn zesde ben ik gefacineerd door paarden. Op mijn negende ben ik begonnen met rijden op de manege, op mijn tiende kreeg ik mijn eerste pony, vanaf die tijd ben altijd recreatief gaan rijden. Toen ik op de middelbare school zat vond ik school altijd belangrijker en daarom was ik niet zoveel bezig met de paarden. Daarna heb ik een aantal studies geprobeerd, toch werd ik hier niet gelukkig van. Door een gebeurtenis ben ik in 2014 erg depressief geworden, ik heb een tijdje gedacht dat ik niet meer door wilde met mijn leven. Daarna heb ik wederom een studie geprobeerd, maar uiteindelijk toch weer gestopt, want ik kreeg weer last van depressies. Ik heb nu een aantal paarden, twee daarvan zijn oudere pony"s die ik al heel lang heb en waar ik een speciale band mee heb. Ik heb altijd al een speciaal gevoel gehad voor paarden, het is alsof ze mij begrijpen en ze helpen mij door moeilijke periodes. Verder is er nog een merrie waar ik nu elk jaar een veulen mee fok, met de bedoeling om daar in de toekomst mee verder te gaan in de sport. Alleen duurt dat best lang, tot die tijd zoek ik paarden om uit te brengen in de sport. Ik heb nu een doel in mijn leven, maar daar heb ik goede, talentvolle paarden voor nodig. 

Inmiddels heb ik een (dressuur)paard gevonden waar het bijzonder goed mee klikt (dat is het allebelangrijkste om succesvol te worden met een paard naast talent). Ik heb hier een heel goed gevoel over en denk dat ik daarmee heel ver mee kan komen. Ik zou kunnen zeggen dat ik graag de Olympische Spelen wil rijden, maar ik ben bescheiden, dus mijn doel is om gewoon zover mogelijk te komen. Het zou mij heel erg gelukkig maken en het speciale gevoel en liefde wat ik dan heb voor een paard, kan ik optimaal gebruiken bij het rijden van dressuur. 

 

Ik hoop op deze manier een investeerder te vinden, u maakt mij niet alleen heel blij ,maar misschien over 6 of 10 jaar heel (paardenliefhebbend) Nederland. Voor meer informatie over dit project, kunt u mij een e-mail sturen. 111Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.