Help mij aan een nieuwe start

Help mij aan een nieuwe start | Geld inzamelen
 
 

Ik heb 7 jaar lang voor mijn voormalige baas gewerkt met heel veel plezier tot ik op een gegeven moment merkte dat hij wat handtastelijker werd dan zou mogen het begon eigenlijk heel opschuldig met steeds iets dichterbij komen of wat opmerkingen maken maar later werd het steeds erger ik begon hij ook met aanrakingen op plekken waar je dat absoluut niet zou willen en ik voelde mij niet meer veilig op mijn werk ik heb dit meerdere malen proberen aan te geven maar ik durfte het niet concreet te zeggen omdat ik bang was voor mijn baan en we net in het begin van de lockdown kwamen.

Maar op een gegeven moment was de maat vol maar hij wilde mij niet ontslaan omdat hij mij dan nog een vergoeding moest betalen.

Maar ik kon ook niet doorwerken op deze manier ik voelde mij onprettig en onveilig, dus moest ik de keuze maken om ontslag te nemen.

Na dit gedaan te hebben kwam er alleen maar meer elende ik kon nergens werk vinden (zelfs niet in de schoonmaak branch) want we zaten in een strenge lockdown.

Dus de rekeningen bleven zich opstapelen en ik moest hiervoor zelfs geld bij de bank lenen, waardoor ik nu geen nieuwe woning kan krijgen en dus bij mijn moeder op de zolderkamer zit.

Ik hoop dat jullie mij willen steunen om een nieuwe toekomst op te bouwen😘

Door mijn schulden af te betalen kan ik bouwen aan een nieuwe toekomst.

Ps. Ik heb gelukkig wel een nieuwe (bij)baan gevondenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.