Help mij aan een nieuwe start.

Help mij aan een nieuwe start. | Geld inzamelen
 
 
Ik wil een nieuwe start..

Hallo mensen,

Graag vraag ik een donatie voor een nieuwe start voor mij en me 2 kindjes. De vader van mijn kinderen en ik zijn uit elkaar, omdat ik hun geen veilige stabiele omgeving kan bieden met hem in de buurt. Dit vanwege overmatig alcohol misbruik en een hoop geruzie en geschreeuw. Nu is hij mans genoeg dat hij me er niet direct uitgooit maar zoals ik al aangaf is dit geen veilige omgeving voor hun en ben ik dus zoveel mogelijk van huis, maar de hele dag van huis zijn met 2 kleine kinderen is ook niet optimaal. Het heen en weer gesleep. Zij verdienen een stabiele basis waar zij graag zijn, zich kunnen ontwikkelen en fijn kunnen spelen. 

Ik heb mezelf aangemeld bij stichting vangnet maar hier is een wachttijd, zij geven aan als de situatie niet te houden is..Ga maar naar een hotel.. Maar dat kan ik niet betalen. Ik leef van €80 per week met 2 kinderen in de luiers. 

De reden dat ik om een donatie vraag is zodat ik bij iemand een kamer of eventueel huis kan huren of ergens op een vakantiepark kan zitten tot ik verder geholpen kan worden bij de gemeente.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.