Help mij aan een buikwandcorrectie. | Geld inzamelen
 
 

Help mij aan een buikwandcorrectie.

WIE HELP MIJN ZUSJE ??

Beste allemaal,

Mijn naam is Melissa, en ben een van een tweeling, mijn zusje kampt de laatste tijd met walging en is met van alles bezig om haar buik vergoed te krijgen. Dit lukt helaas niet alleen en wil alle hulp inroepen.

 

haar verhaal:

Bijna 5 jaar geleden heeft zij een prachtige zoon op de wereld gebracht, dmv een keizersnede. Hier heeft zij een "vetschort" zoals het in de medische wereld heet aan overgehouden. De plooi/litteken gaan continue smetten en ontsteken. Naar meerdere malen getracht akkoord voor vergoeding te krijgen voor een buikwandcorrectie bij haar zorgverzekeraar en dit op advies en brief van medisch specialist die dit noodzakelijk vind.

Zij hebben in hun protecol staan dat huidsmetten medisch is en toch wijzen zij het telkens af. Zij en ik weten niet meer wat te doen.

Als jonge moeder van 27 voelt zij zich zo ongelukkig hierdoor en heeft elke dag pijn, wordt er elke dag mee geconfronteerd en zo een jonge meid hoort gelukkig te zijn. Even rennen met haar zoontje of even naar het strand of lekker een duik nemen in het zwembad zit er voor haar niet bij. Ze  kan doordoor niet de moeder zijn die ze zou willen zijn, telkens smoesje aan haar zoontje en onderwerpen vermijden om maar niet publiekelijk haar lichaam te laten zien...

 

Wie helpt haar om haar droom werkelijkheid te worden en mij weer gelukkig en mooi te laten voelen. En de moeder te zijn die mijn zoontje verdiend.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.