Help Michelle met fagen behandeling in Georgië | Geld inzamelen
 
 

Help Michelle met fagen behandeling in Georgië

Michelle is 23 jaar en kampt al 2 jaar met chronische blaas en nierbekkenontstekingen.

Het begon allemaal 2 jaar geleden met een blaasontsteking wat zo onschuldig leek is een ware nachtmerrie geworden. Vanaf de eerste blaasontsteking kreeg ik zoals iedereen een antibioticakuur voorgeschreven. Maar zodra ik stopte kwam de bacterie terug. Dit werd als maar herhaald tot dat de antibiotica al heel snel niet meer werkte. Door de bacteriën in mijn lijf heb ik ontstekingen die zo pijnlijk zijn waardoor ik niet meer normaal kan functioneren. Ik heb hierdoor alles op moeten geven zoals mijn studie en werk zodat ik zsm naar Georgie kan. Ik heb het niemand durven te vertellen omdat ik me er voor schaamde en bang was voor onbegrip. Ik zit al meer dan een jaar voordurend aan de antibiotica en heb daardoor veel bijwerkingen maar hierdoor kan ik nog wel af en toe leuke dingen blijven doen. De huisarts heeft mij doorverwezen naar een uroloog, daar heb ik verschillende onderzoeken gehad. Er werden geen fysieke afwijkingen gevonden.
Uit de laatste kweek resultaten bleek dat ik verschillende bacteriën in mijn lijf heb die mij ziek maken, waaronder de Klebsiella bacterie.
Omdat ik hier in Nederland uitbehandeld ben, hebben wij uit wanhoop contact gezocht met het Eliava instituut in Georgië. Met fagen therapie kan ik weer beter worden, ik kom in aanmerking voor de behandeling.

Bacteriofagen zijn een natuurlijke vijand van bacteriën. Het is een klein virus dat alleen een specifieke bacterie infecteert en vernietigt. Het organisme zorgt ervoor dat de bacterie explodeert, door zijn DNA erin te injecteren, waardoor de bacterie als het ware opgeblazen wordt. Het Eliava instituut in Georgië heeft 80 jaar ervaring hiermee.
Eliava adviseert om voor een periode van minimaal 10-14 dagen naar Georgië te komen.

Omdat het in Nederland nog niet vergoed word en het hele traject minimaal €8500,- gaat kosten, moet ik het wel via deze weg doen. Om te kunnen genezen zijn wij blij met elke donatie. Hiervoor wil ik iedereen alvast bedanken.


Bacteriofagen is mijn laatste redmiddel!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

85 donaties
€ 1.818,00
Doel: € 8.500,00
21%