Help met mijn studie en schulden

Help met mijn studie en schulden | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn schulden te betalen en mijn studie

Ik heb hulp nodig om mijn schulden te betalen. Help mij van me studieschuld af!

Beste mensen,

Hallo ik ben Sven en ik ben 21 jaar oud en ik zal mijn persoonlijke probleem met jullie delen.

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik met mijn studie begonnen aan de hoge school van Amsterdam. Zoals je weet moet je heel veel kosten betalen om te kunnen  studeren.

Ik moest rondkomen met het geld dat ik had en dat is niet gemakkelijk, Zonder enige financiële ondersteuning.

Maar de kosten lopen hard op. je moet je inschrijvingsgeld betalen, je moet je cursussen betalen, je boeken, je kenteken voor je stage, je vervoerskosten..., het kent geen einde.

Ik ben uiteindelijk terechtgekomen in de schuldsanering doordat ik mijn verzekering niet kon betalen . Ik heb ook nog een studieschuld openstaan.

Om mijn verder te studeren werk ik in de weekenden bij de albertheijn,maar als er onverwachte problemen opduiken is dit wel een groot probleem, zoals een laptop die ineens niet meer wilt werken .En een nieuwe laptop kopen is niet goedkoop, het is ineens een grote bedrag in het budget wegens de andere aankopen voor school, maar toch nodig: om taken te kunnen uitvoeren, om op de hoogte te blijven van mails etc. 

Spijtig genoeg, ga ik dit jaar waarschijnlijk ook geen studietoelage krijgen. Waardoor ik in de loop van het jaar nog extra zal moeten bijbetalen.

Ik studeer heel graag en ik wil heel graag afstuderen, maar op deze manier zal ik mijn studie helaas niet kunnen afmaken en daarom vraag ik jullie hulp.

Alle beetjes helpen ook al is het maar een klein bedrag.

Met vriendelijke groeten sven

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.