Help met het opsporen van Cecilia.

Help met het opsporen van Cecilia. | Geld inzamelen
 
 
Cecilia al bijna een jaar vermist, maar ik geef niet op.

Bovengenoemd bedrag is slechts een fractie van het benodigde maar een minimaal vereist bedrag vastgesteld door deze website. Als we 1 euro konden invullen hadden wij dat bedrag ingevuld.

Wat een groot geluk was voor ons, is in middels omgeslagen in een groot langslepende nachtmerrie.

Inmiddels een jaar geleden is onze kleine meid spoorloos verdwenen in China.

Het niet kunnen vieren van haar 2e verjaardag afgelopen februari is zeer pijnlijk.

De Nederlandse autoriteiten (consulaat) daar heb je weinig aan. En de Chinese overheid kunnen niets ondernemen. De Politie Amsterdam verwijst je naar de Chinese autoriteiten.

Omdat het paspoort van haar in de babywagen zat, is het paspoort feitelijk nog bij haar en kan daarom niet als vermist worden opgegeven. Daarmede kan er dus geen opsporingsbericht worden vervaardigd. De enige 2 geruststelling is dat ze zonder toestemming van beide ouders het land niet uit kan en tevens ook geen nieuw paspoort aan gevraagd zou kunnen worden als ze 5 jaar is.

De Chinese overheid kan hier niets mee tenzij we zelf met 100% zekerheid en bewijs kunnen aantonen waar ze is.

Daarvoor is onderzoek nodig middels een privédetective maar ook vertalingen is een hoofdpijndossier. 

Gelet op de Corona crisis is er in China voor mij geen werk. Lasten gaan gewoon door. Het Visa is ook inmiddels verlopen, maar ik weiger dan ook te vertrekken zonder de kleine meid. Dit wordt gelet op de situatie toegestaan.

Helaas is vanwege de tekorten aan financiën en eveneens de lockdowns en het niet kunnen werken het onderzoek naar haar verblijfplaats stil komen te liggen. Verder is het huwelijk eveneens op de klippen gelopen vanwege de tensie en frictie die tussen ons werdt opgebouwd.

Het idee dat mijn kleine meid hier nog ergens rond loopt, wellicht ons nog vaag herinnerd. Is werkelijk ondraaglijk.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.