Help Meryem haar vader te redden | Geld inzamelen
 
 

Help Meryem haar vader te redden

Help Myriam bij het redden van haar vader

Dit is de vader van Myriam ben Salah, altijd hard voor zijn gezin gewerkt als automonteur. Dit gezin woont in de hoofdstad van Tunesie. 

Helaas is er bij de vader van Myriam een ernstige ziekte  gediagnosticeerd die hem zal doden als hij niet dringend de vereiste behandeling krijgt. Deze ziekte is een medullaire aplasie (enigszins vergelijkbaar met leukemie), die hem van zijn immuunsysteem afhoudt. Omdat de vader 62 is, weigert Tunesie hem te behandelen omdat hij niet meer aan de leeftijdgrens voldoet van 50 jaar. Er was maar een laatste optie, en dat was in Frankrijk laten behandelen. Helaas zonder enige zorgverzekering of hulp van de staat.  

Ziekenhuizen in Frankrijk zijn in staat om hem te behandelen. De vader kreeg de eerste dringende behandeling in Frankrijk voor € 70.000 (ongeveer $ 86.165) dankzij de hulp van familie en vrienden van Myriam. Hij ging toen terug naar Tunesië om een meer basic behandeling te volgen. Daarna ging hij terug naar Frankrijk, waar hij nog erger terugkeerde: zijn lichaam ontwikkelde nu een paroxismale nachtelijke hemoglobinurie die zijn gezonde cellen vernietigt. 

 

De vader van Myriam moet dringend behandeld worden om nog te kunnen leven. De totale kosten van deze behandeling is €400.000 (zie prijsopgaaf van het ziekenhuis Saint Louis in Parijs). Het laatste geld wat ze hadden is opgegaan aan de eerste behandeling van €70.000. 

Alle hulp is welkom, help mee Myriam’s vader te redden. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.