Help Melvin zijn toekomst te beginnen

Help Melvin zijn toekomst te beginnen | Geld inzamelen
 
 

Onze hulp vraag is voor onze zoon Melvin.  Hij is 22 jaar.

Wij zoeken steun om te zorgen dat hij kan beginnen aan een “normaal” leven.

Hij heeft geld moeten lenen voor een hulp hond ,  een buddy die hem steunt en helpt.  Vanaf dag 1 zien we dat hij meer regelmaat heeft en een doel.

Ook wil hij als volwassene samen met zijn zus geadopteerd worden door hun stiefvader. Als hij eindelijk opgenomen is geweest om daar intensive trauma therapie heeft gehad, zal hij langzaam weer een start moeten maken om het werkende leven weer in te gaan,  hiervoor zal hij eerst bij/om scholing moeten doen.  Dit alles kost veel geld, maar is erg belangrijk voor hun leven.

Een uitleg waarom dit nodig en ontstaan is zal ik hier geven,  het is zeer persoonlijk en geen prettig verhaal.  Maar we moeten iets om hem te helpen.

Sinds Melvin 8 of 9 jaar oud was,  merkte we dat er iets met hem was,  op school werd ook aangegeven eens naar de hulpverlening te gaan om te kijken of deze meer voor hem konden betekenen. Er kwam niets uit, maar er veranderde ook niets.  Op school kon hij zich niet concentreren en hij sloot zich ook vaak af.   Toen Melvin een jaar of 12 was kreeg hij voor het eerst een paniek aanval.  Dit gaat gepaard met ernstige hyperventilatie en het verliezen van het bewust zijn. Vaak is de ambulance er aan te pas gekomen. De zoektocht ging door en meerdere psychologen zijn voorbij gekomen, maar Melvin opende zich niet.

Toen plotseling, nu 2 jaar geleden, de grote klap kwam. De oorzaak van alles bleek te liggen in het seksueel misbruik door zijn biologisch vader, vanaf zijn 3de jaar tot ongeveer 11 jaar. Hij zelf  was er nog niet klaar voor om er mee voor de dag te komen.  Melvin raakte nog verder weg in zijn depressie,  raakte verslaafd aan de cannabis, om er maar niet aan te hoeven denken.

Ondertussen is Melvin hiermee geholpen en is hij 10 weken in een kliniek geweest waar hij veel geleerd heeft en van de drugs af is. Hij heeft leren praten, zich te openen en nog veel meer goede tools om het leven door te gaan.  Alleen de trauma’s blijven hem nog achter volgen. En de depressie , die iets verminderd was, is volop terug.  Nu gaat hij binnenkort een volgend intern traject volgen om de trauma’s te verwerken en ook verdere hulp daarna is aanwezig.

Om nog een stap te zetten om zijn verleden achter zich te kunnen laten,  wil hij samen met zijn zus geadopteerd worden door hun stiefvader, die al 20 jaar hun “vader” is. Dit kost veel geld, wat moeilijk bij elkaar te verdienen is door de situatie waar hij in zit.

De depressies zullen wel een onderdeel van zijn leven blijven en hier krijgt hij hulp bij.   Een hulphond is een onderdeel hiervan.  Maar alles kost veel geld. De aanschaf en de trainingen kosten duizenden euro’s,  het laten adopteren is een rechtelijke weg wat geld kost en ook de scholing zal geld gaan kosten.

En hiervoor vragen wij uw hulp.  Help Melvin zijn bestaan op te bouwen,  en zijn verleden af te sluiten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.