Help mee voor een nieuw gebit | Geld inzamelen
 
 

Help mee voor een nieuw gebit

Help mee voor een nieuw gebit

Beste Lezer.

Deze donneer actie heb ik gemaakt omdat ik zelf radeloos ben tegenover me vriendin en via deze weg een uitweg heb kunnen vinden!  Me vriendin de moeder heeft een super slechte gebit . Ze raakt tanden en kiezen kwijt.

De tandvlees is niet meer gezond, mevrouw heeft nooit geroken in haar leven en ik gun het haar zo een mooie gebit terug , want ze durft nooit te lachen met een glimmende gezicht .

ik heb in mijn jonge jaren me moeder verloren , en ik wens dit niemand toe want de artsen hebben gezegd dat het ernstige gevolgen kan leiden een,

slechte gebit ze onderleid al nu een zware reuma door het gebit  en hoop dat iedereen mij er mee kan helpen dat dit niet ernstiger word al is het een €1 

 

Mevrouw is basis verzekerd maar ze heeft te hoge schult staan bij de verzekering waardoor ze dit laat afdwalen . Het is een allenstaande vrouw van 43 met een dochter . Mevrouw de inkomen word in beslag genomen door de gemeente waardoor ze zelf bijna geen geld aan overhoud €50 in de week ! Me hart doet super pijn om het zo te zien iemand die het niet breed heeft omdat het super duur is en het niet kan betalen de gezondheid laat afdwalen of gewoon geen uitweg meer kan vinden ! Ik wil ze zo blij maken met de opbrengst zodat ze een nieuwe gebit kan plaatsen ! 

 

ik hoop dat jullie mij er mee kunnen helpen zie foto's, ik zal jullie ook op het hoogte houden hoe het is geworden en sorry voor de onsmakelijke foto's  maar zo ziet het er echt uitEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.